Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül a legolcsóbb óvszer darabja?
Figyelt kérdés
Üdv!
Tehát viszonylag könnyen beszerezhető, biztonságos, és nem több száz darabos csomagra vonatkozik a kérdés. Kíváncsi vagyok, hogy olcsóbbra jön-e ki, mint a fogamzásgátló.
2011. jan. 30. 00:13
1/7 anonim válasza:
kb 110 ft lehet darabonként.Nem tudom pontosan most mennyibe kerül(rako szerintem normális márka (és biztonságos is,teh nem tescos) olyan 330ft/ csomag/3db)
2/7 anonim válasza:
durex és lifestyle gumik, 40db-tól, 55-60 Ft-os áron kaphatóak. Csak megfelelő helyen kell keresni.
3/7 anonim válasza:
TESCO óvszer! A legkisebb is számít!
4/7 anonim válasza:
Masculan 10 db 1290 a neten, de mikor legutóbb vettem kb. 700 Ft volt.
5/7 Jucus Pucus válasza:
Szia!
Sztem a fogamzásgátlós megoldás olcsóbb (és kényelmesebb is). Bár ez persze attól is függ, hogy egy hónapban hányszor szexeltek. Ha aktívak vagytok, akkor tabi, ha csak ritkábban csináljátok, akkor gumi.
6/7 anonim válasza:
Az tuti hogy nem a legolcsóbb megoldást keresném, ennyi erővel minek védekezel, ha képes vagy megbízni a legolcsóbb sz@rokban ...
7/7 Maeglin válasza:
A legolcsóbb óvszer mennyibe kerül?
Jobb esetben egy egész gyerekszoba berendezésébe, gyerekruhákba, játékokba, később tankönyvekbe, majd fizetheted az egyetemet!
Rosszabb esetben: Pár hónap a nemibeteg gondozóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!