Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ha, már január 9 után nem szedtem a fogamzásgátlót, és tegnapelőtt voltunk együtt a barátommal, elment de félek h spermiumos maradt a pénisze mert utána újra voltunk együtt. Terhes lehetek ettől?
72 órás tabi minden esetben gáz. A hatása is, meg az oka is, amiért be kéne venned. Amúgy nem értem miért hagytad abba a fogamzásgátló szedését, ha még szedni akarod később?
Amúgy ha rajtad kívül ment el, akkor nem hiszem, hogy az "ottmaradt" spermiumoktól lehet bármi zűr.
Tudod mi kell a terhességhez? Hogy élő spermiumok jussanak a hüvelyedbe. Tehát az első kérdést te is meg tudod válaszolni, ha már a szexhez ilyen érett vagy.
Az, hogy mennyi az esélye ennyire nem könnyű kérdés. Szerintem 28,3%, biztos van aki ennél többet fog mondani, mások pedig kevesebbet.
Nyilván szex közben eszedbe se jutott, hogy miből lesz a gyerek, ugye?
az a helyzet, hogy azért hagytam abba mert neki közben volt egy vakbélműtéte és konkrétan a doki mondta h legalább 1 hónapig nem kéne, hogy szexeljünk, de hát tudjátok...
és lényeg a lényeg h egy hülye vagyok, mert lehetett volna annyi eszem h azt mondom h húzzon fel gumit:( ebben én is hunyó voltam... na mindegy, hát akkor mit csináljak? tabi vagy nem tabi?még mindenképpen szeretnék ezek után ha együtt maradunk fogamzásgátlót szedni és ezért félek, ha most beveszek egy 72 órásat akkor sanszos h nem tudok madj tabit szedni:S ötlet???
bocs.. terhes:)
ja a 72 órás meg még gázabb!!!!
teljesen tönkre fogja vágni a hormonjaidat!
valószínű hogy nemvagy terhes, de ha az lennél akkor íy jrtál:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!