Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer+pharmatex+megszakitás....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer+pharmatex+megszakitás. Tökéletes védelem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező: Ha az a gyerek meg akar foganni,akkor meg fog.A tökéletes védekezés,ha nem szexelsz.Minden más esetben megvan a kockázat.Ez a kombináció,amit felsoroltál már túlzott.Az óvszer elég.A pharmatex és megszakítás pedig kevés.

Az elhangzott sztori: ez a történt nem igaz.Egy újságíró találta ki,aki biológiából egyes volt. Nem lehet valakit úgy hasbaszúrni egy szúrással,hogy a gyomrot és a petevezetőt is megsértse.Ráadásul a gyomorsav azonnal kinyírja a spermiumokat.Nem kell mindent elhinni,amit olvastok.Nem tilos gondolkodni!

2011. jan. 27. 23:37
 12/20 anonim válasza:
többen is gondoltak erre, de nemlehet tudni milyen gyorsan öl a gyomorsav: D
2011. jan. 27. 23:47
 13/20 anonim ***** válasza:
minek szexelsz, ha ennyire félsz?minek óvszer mellé megszakítás? a pharmatex is felesleges, komolyan nem értem, a gyerek megfogan akkor is ha tablettát szedsz és még óvszert is használsz ha akar, komolyan, két véglet van, vagy mindennel védekeznek, vagy semmivel, na sztem a szexel még várhatnál
2011. jan. 28. 07:50
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok van.De inkább ez,minthogy terhes legyek.
2011. jan. 28. 13:33
 15/20 anonim ***** válasza:

A meglövős/megszúrós sztorira: már az Állítólag c. műsor bebizonyíotta, hogy csak városi legenda, baromság. De kezdjük csak azzal, hogy a gyomorsav azonnal kinyírja a spermiumokat, amit beleér...biológia órára kéne járni...

Kérdező: Ha ennyire félsz, szedj fogamzásgátlót. A pharmatexről nem hallottam, mi ez a módszer?

2011. febr. 20. 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:
[link] itt a sokat emlegetett sztori :D bocsi az offért :)
2011. febr. 20. 22:04
 17/20 anonim ***** válasza:

De előfordulhat,hogy kilyukad a gumi,és ő beléd élvez,a fogamzásgátló pedig nem hat rendesen....!!!!:D:D

Csak vicceltem!Ne aggódj,tökéletes a védelem!:)

2011. febr. 20. 22:23
 18/20 csaniani válasza:
Én azt mondom hogy elég az óvszer, figyelj, ha vége ellenőrizzétek le, hogy megvan a tartalma, ha ne adj' Isten kiszakad akkor is antibébi tablettát felirathatsz másnap, beveszed, nem lesz gond. Azért ennyi minden amit írsz anyagilag is megterhelő, na meg lenne valami élvezet így az egészben ?! :(
2011. febr. 20. 23:11
 19/20 anonim ***** válasza:
A tökéletes védelem az, hogy fogsz egy fém 50-est mondjuk a két combod közé és nem hagyod leesni, 100%-os védelem.
2011. febr. 21. 00:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne szívasd már szegény pasit, elég lesz az első kettő. Kicsit még sok is. :D
2011. febr. 28. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!