Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sperma ugye nem él "külön életet"? Tehát ha nem a hüvelyben élveznek el, hanem mikor már kivették, és csak szétspriccel mikor leveszik a gumit, és kívülről megy rá egy pici, abból nem lehet semmi baj?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 21:56
1/16 anonim válasza:
A sperma egy apró robot, egyetlen célja a megtermékenyítés. Néhány keleti szerzetes képes irányítani a kis lurkókat fps módban.
2/16 anonim válasza:
De, él mint 1 baktérium, szal ha azt tervezed hogy házilag készített pumpával fogod beletuszkolni a spermát az óvszerből magadba, akkor terhes leszel!
3/16 anonim válasza:
Szerinted a petesejtek tárgyak? Élnek nagyon is csak nem látod szabad szemmel:)
4/16 iDev válasza:
"Szerinted a petesejtek tárgyak? "
Kedves tanult barátom! A spermában meglehetősen kevés petesejt van! ;)
5/16 anonim válasza:
Ha nem szárad ki az ondó a petesejtek órákig élnek!
6/16 anonim válasza:
nem akarok beleszólni az okosok veszekedésébe,mert én csak egy tanuló szobafestő vagyok,de nekem at mondták,h a sperma levegővel érintkezve elpuszul..
7/16 anonim válasza:
GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHH!!! EZ EGYRE JOBB!:D:D PETESEJT MI?:D Jesszus gyerekek...ezt nem bírom hallgatni:D 1.Sperma az,ami a kukiból gyün.2.:nem...szabad levegőn egy percnél sem élnek tovább általában:D persze ha a barátodnak nem überspermái vannak,de ha igen,akkor is mindegy,mert azt nem kell megszülni,mert magától szétnyitja a hasad,és kijön.aztán elpusztítja az emberiséget.
8/16 A kérdező kommentje:
annyira éreztem hogy ilyen válaszok lesznek xD
2011. jan. 27. 22:16
9/16 A kérdező kommentje:
de legalább mostmár tudom hogy a levegőn elpusztulnak..:D
nem gondoltam volna hogy ittis tanulni fogok valami újat xD
2011. jan. 27. 22:17
10/16 anonim válasza:
Meglehet hogy a sperma nem petesejt kedves barátom, de ahova kivánkozik ott petesejt van. És mennyi időt mértél, hogy elpusztul? Mert kell annak idő:) szóval összegezve lehetséges a dolog, de szimplán kevés esély annak, mondhatni semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!