Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 72 órás fogamzásgátló, akkor is hatásos, ha előtte ittam, pl. egy felest? !
A második kérdésem pedig, hogy az ilyen tablettának lehet a hányás mellékhatása?!Mert már sokszor olvastam itt, hogy "Bevettem, de kihánytam", vagy ez csak a véletlen?!
Bocsi a kérdésért, de érdekelne....Nem, nem szexeltem ész nélkül, csak kíváncsi vagyok.
Lány/18
Nálunk azt úgy hívják, h:Tabletka po...
Vagy pedig: Núdzová antikoncepcia
Bocs, az utolsot úgy érzem, helyesbítenem kell:
A fogamzásgátlókkal sem nagyon lehet inni, most nem egy pohár borra gondolok, tobbre, vagy bulira, a gyogyszer bevétele elott, után 1-2órával. És igen, a májba kerul, a májban bontódnak le, alakulnák át a gyógyszerek is. Az alkohol meg detto, ráadásul befolyásolja a májenzimeket. a 72 órás tabletta nem termel hormont, mert az már maga hormon, es úgy mukodik, hogy megváltoztatja a méhnyak, ill. méh nyálkahártyáját, hogy ne tudja befogadni az esetlegesen megtermékenyített petesejtet.
Utolso elotti voltam, egy egészségugyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!