Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevettem esemény utánit. Első tabi 4óra múlva kijött,vagyis kihánytam. Rögtön bevettem a 2.-at. Lehet baj?
Tudomásom szerint a 2. tabit nem akkor kellett volna bevenned, hanem 12 órával az 1. tabi után. De lehet rosszul tudom. A tájékoztatóban minden le van írva.
A 2. szem nem az 1. pótlására van. A 2 együtt hat. Szóval igen, lehet baj belőle.
Ha nem akarsz babát, orvossal konzultálj!!! Létezik orvosi ügyelet is! Meg telefon is a világon és szerintem kórház is akad a közeledben.
Mi a teendő hányás esetén?
- Ha az első tabletta bevételét követő három órán belül hányás lép fel, azonnal be kell venni a csomagban lévő második tablettát. MEGVAN OLDVA :))
Nem olvastad tovább!!
Mi a teendő hányás esetén?
- Ha az első tabletta bevételét követő három órán belül hányás lép fel, azonnal be kell venni a csomagban lévő második tablettát. Ilyen esetben azonnal forduljon gyógyszerészéhez, orvosához, vagy bármelyik sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciához.
- Ha a második tabletta bevételét követő három órán belül hányás fordul elő, azonnal forduljon gyógyszerészéhez, orvosához, vagy bármelyik sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciához, mert ezekben az esetekben a készítmény hatékonysága csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!