Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Be lehet fejezni a 3-fázisú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Scrimshaw kérdése:

Be lehet fejezni a 3-fázisú fogamzásgátló szedését, még mielőt minden darabot bevettem volna?

Figyelt kérdés

Triquilar 3-fázisú fog.gátlót szedek, és ma vettem be a 15. tablettát (ez már a 3. fázisból-legtöbb hatóanyag). Azt szeretném, ha most jönne meg a vérzésem, nem pedig akkor, amikor eredetileg kellene, egy hét múlva, mert az akkor kellemetlenséget okozhatna. Lehet-e ilyet csinálni, hogy hamarabb befejezem, majd egy hét múlva megkezdek egy új csomagolást, vagy ez nemkívánt terhességhez vezethet?

Köszönöm.

2011. jan. 25. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
NEM! Ilyet nem szabad csinálni!!
2011. jan. 25. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Mit ír a betegtájékoztató?

Esetleg egy telefont megér az orvosodhoz, lehet le fog tolni, de ha elmondod neki, hogy miért kéne akkor talán tud jó tanácsot adni.

2011. jan. 25. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, csak felborul a hormonrendszered, és a következő hónapban sem biztos, hogy védett leszel.

Én netes dokitól szoktam kérdezni, ha apró gondom van.

pl. fokuszbanano.hu

ők leírják, hogy hogy tudod eltolni a mensest ezzel a tablettával. HAllottam, hogy fordítva kell elkezdeni a köv levelet, vagy nem emlékszem pontosan.

NE rám hallgass, kérdezz dokitól, ő megírja, mi a módja.

ÉS ne sűrűn tologass.

Pl. az én gyógyszeremmel ilyet nem is lehet (Qlaira)

2011. jan. 25. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
nem lehet! szedd végig be
2011. jan. 25. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek :)
2011. jan. 26. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!