Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kiszakadt a gumi. Ebben az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszakadt a gumi. Ebben az esetben vegyek be 72 órást vagy nem kell? Lent a többi.

Figyelt kérdés
Nem szedhetek foggátlót egészségügyi okok miatt, ezért marad a gumi. 3 év alatt most előszőr szakadt ki. 3 napja lett vége a "bajomnak", nem bennem ment el mert még előtte észre vettük, hogy bajvan. Olyan 10 perc után észleltül kb a gondot. Szerintettek ezek mellett nem mellőzhetném a 72 órást? Ígyis gondok vannak az egészségemmel nem még egy ilyen lórugásnyi hormonnnal megdibnám a helyzetet:S
2011. jan. 24. 20:26
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsánat az elgépelésekért, nagyon ideges vagyok a történtek miatt.
2011. jan. 24. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp vegyél ha tutira nem fér be egy esetleges gyerek. Az egészséged rendbe jöhet, de ha terhes leszel azt nem lehet csak úgy rendbehozni.
2011. jan. 24. 20:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Olvasgatok neten és a fórumokba is a kérdéseket. De mindenhol azt írják a nagy gond akkor van ha a ciklus felénél járnék. De nekem csak 3 napja múlt el és már 10 perc után észre vettük a bajt. A terhesség semmiképp nem férne bele, mivel még főiskolára járunk, ha beleférne nem védekeznénk.De ha tényleg nem marad más akkor holnap doki:(
2011. jan. 24. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
20:36 ne akard már hogy szegénynek becsússzon a sportszelet a gatyába.. nekünk is kiszakadt a gumi a múltkor, vettünk tabit, bevette barátnőm és semmi baja nem volt egy kicsi hasfájáson kívül.. ahány ember annyi mellékhatás de nem kell megijedni szerintem
2011. jan. 24. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:

előfordúlhat a terhesség, de nincs olyan nagy esély rá.

ezt neked kell mérlegelni, hogy vagy beveszed a gyógyszert ami károsan hathat a szervezetedre

vagy nem veszed be és ha szerencséd van nem esel teherbe, amire elég nagy esélyed van szerintem

de mivel nem akarsz gyereket még mindig jobb a 72 órás mint egy abortusz

de ha dokihoz elmész ő biztos hasznosabb tanácsot ad

2011. jan. 24. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha egészségügyi okok miatt nem szedhetsz tabit, akkor nem biztos, hogy annyira jó ötlet lenne egy baromi nagy hormonbomba.

Én mindenképp elmennék orvoshoz, pontosan elmondanám, hogy mi történt, a ciklus melyik napján, és hogy miért nem szedhetsz gyógyszert.

Egyébként elég kicsi esélyt látok a terhességre (persze attól még van).

2011. jan. 25. 11:17
 7/9 anonim válasza:

dehogyis! ne hagyd magad megijeszteni. figyu nálunk is elszakadt egyszer a barátommal, kb 2 éve, és ugyanez volt a helyzet, hogy 5 perc után észrevettük és gyorsan abbahagytuk. És nem lett belőle semmi gond. Viszont unokatesómnak úgy szakadt el, hogy a pasija már elélvezett, ezért ő bevett egy eseményutánit, és semmi baj nem volt. Bevette és utána ugyanúgy normálisan menstruált. Szóval nem kell aggódnod.

19/L

2011. jan. 25. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a vészmadarakra! Emiatt tök felesleges a 72 órás tabi. Nagyobb kára lenne mint haszna. Főleg így hogy a 3. napon történt az egész.... Én 1% esélyt sem adok a terhességnek.
2011. jan. 25. 20:39
 9/9 A kérdező kommentje:
hát abba maradtunk barátommal nem veszem be. Ingadozó a prolaktin szintem. Hol a helyén van hol pedig magas. Erre szedek gyógyszert ami miatt nem szedek foggátlót. Így reménykedünk. Más nem marad.
2011. jan. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!