Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Császár után spirált feltenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Császár után spirált feltenni mennyire volt fájdalmas? Mennyibe került? Asszisztens kellett az orvos mellé hogy feltegye?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem hüvelyi szülésem volt. a spirált sztk-s szakrendelőben tetettem fel. előzőleg egy rákszűrés volt. maga a spirál 7500 ft -ba került, a felhelyezésért nem kellett fizetni. nem volt különösebben fájdalmas, kicsit kellemetlennek mondanám. asszisztens volt bent, de nem sok vizet zavart, az asztalnál éppen úújságot olvasott.
2009. febr. 4. 17:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nekem pont az a lényeg hogy császár után, mert ugye én elvileg nem is szültem, az orvos szerint kötött a méhizomzatom és nem is lesz így egyszerű a felrakása.
2009. febr. 4. 21:37
 3/4 anonim válasza:
Én császár után 6 héttel tetettem fel. Nagyon-nagyon fájt és lassan ment. Az asszisztens csak annyiban "kellett" hozzá, hogy egy másik eszközt adott a doktornak,mert nehezen tágultam hozzá. Utána sokáig véreztem. Nem elkeseríteni akartalak, és nem is biztos, hogy Neked fájni fog, én mindenesetre meglepődtem, hogy ilyen kellemetlen. Nálam nem jöhet szóba tabletta egyéb okok miatt és eddig semmi bajom nem volt a spiráltól, abszolút bevált, tehát megérte a szenvedést!
2009. márc. 9. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
De jó hogy végre valaki írt és ebben a cipőben jár. Nekem próbálta feltenni az orvos, iszonyúan fájt de mivel addigra már elment az asszisztense egyedül nem tudta megoldani a dolgot mert nagyon kötött volt a méhizmom. Kicsit véreztem utána. Persze mindezt feleslegesen mert nem sikerült feltenni a spirált. Most még szedem a Cerazettet de nem tudom jó megoldás- e a spirál ezek után. Meddig tartott időben a procedúra? És utána meddig véreztél és meddig fájt? Azóta érzed h ott van? Erősebb a mensid? Válaszolj légy szíves ha olvasod, teljesen kétségbe vagyok esve, mert tablettát szedni nem szeretnék és következő babát sem még egy darabig.
2009. márc. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!