Hogyan fogadja egy orvos asszisztens, ápoló a csokit, meglepetést?
Most már másfél éve dolgozok egy helyen, alapvetően mosolygós, kedves és odafigyelő vagyok, ha a betegnek van kedve beszélgetni, mindig beszélgetek vele, ha az időm engedi.
Szóval nem mondom, hogy nem érdemlem meg, meg persze nagyon jól is esik, mégis kínban vagyok, amikor hoznak ezt-azt, mert tudom, hogy talán még az a tábla csoki is jelentős kiadást jelent neki.
Akik szoktak vinni ezt-azt, kedvességből, azok mit várnak? Egy kis szabadkozást, vagy csak örömet, esetleg, hogy nyissuk ki együtt, és kínáljam meg?
Tudom, hogy a dokinak borítékot is gyakran hoznak, épp ezért szabadkozom mindig, mert azért én messze nem is csinálok olyan nagy horderejű dolgot, mint a doki, én csak olyan vagyok, amilyen amúgy is lennék...
az az elismerést fejezi ki a munkádért, amit szerencsésebb helyeken a munkahely ad, és nem a beteg.
de ha már, akkor az elismerést nem illik visszautasítani, szerintem a legjobb dolog ott helyben nyitni (kivéve nyilván alkohol, kávé, ilyesmi) és megkínálni belőle, akkor látja hogy tetszik, de ez csak az én véleményem.
Attól még, h e.ü-ben dolgozom én is lehetek bármikor beteg, és én is azt várnám el, h így viselkedjenek velem. Meg nem is esik jól mogorvának lenni, és a munkába temetkezni, így is van üres járat elég, akkor dolgozom.
Amúgy ez egy pszichiátria, szóval sztem különösen fontos.
Az orvosok azok rosszul viselik a meglepetést:
- Józsi bácsi, maga tette a zsebembe a húszezrest?
- Nem.
- Aztán miért nem !?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!