Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálhatok most az egyszer olyat, hogy csak 14 szemet
veszek be a tabiból, és aztán tartok 7 napos szünetet?
Elvileg igen, lehet így a mensi idejét tolni. Azt viszont nem tudom, hogy csak pár nappal, vagy 2 héttel is ahogy te szeretnéd? No meg azt nem tudom, ilyen setben is véd e, vagy érdemes óvszert használnotok.
2008. jan. 26. 15:33
A fogamzásgátló nem játék.Tessék szépen beszedni mindet,majd utána szünet nélkül szedni a következő levelet,ekkor nem jön meg a mensid.De azért olvasd el a tájékoztatót,h szabad-e ilyet csinálni,én úgy tudom,hogy igen,meg az én tabijaimnál lehetett is.
2008. jan. 26. 15:33
Szerintem inkább szedd tovább 1 vagy 2 héttel és így told el a mensidet, ne úgy, hogy előrébb hozod! Kivételes esetekben lehet ilyet csinálni, de nagyon ritkán! Ha már vége van a vizsgáknak, akkor hagyd abba, tartsd meg a 7 napos szünetet! Ugyanúgy meg fog jönni és védett leszel, de ha előrébb hozod, akkor máshogy is védekezni kell! Én is csináltam már így egyszer nyaraláskor!
2008. jan. 26. 15:48
Én is benne vagyok a vizsgázásokban bőven és mégsem toltam el a mensimet! MI értelme lenne ennek? Pedig aztán nekem pre-mensis gondjaim is vannak, vagyis már nem igazán, mert a tabitól ez majdnem elmúlt! Ha neked nincsenek ilyen gondjaid, akkor szerintem felesleges összekavarni a szervezetedet, mert lehet nagyobb gondot okozol!
2008. jan. 26. 18:15
5/8 A kérdező kommentje:
Én is szedek tabit, már fél éve, de nekem olyan mértékű hangulatingadozásaim, olyan fájdalmaim vannak ennek ellenére, hogy az idő alatt bizony kezelhetetlen és be- és kiszámíthatatlan vagyok. Tehát nem csak heccből szeretném eltolni, vagy hamarabb hozni a vérzésemet. Igazán oka van. Szeretném, ha így utolsó évben remekelnék a vizsgákon, de menszi alatt az élet is nehezen megy, nemhogy más.
Nem lesz semmi bajod tőle ha egyszer ez megtörténik, csak a doki fordulna le a székéről.. !! (én csináltam ilyet egyszer de csak véletlenül)
2008. jan. 26. 22:19
Én is főiskolás vagyok.De nem hiszem,h ekkora tragédiának kellene felfogni egy mesit.Fáj-fáj,majd elmúlik.Hidd el 23 hetes terhesen,tudom,hogy sokkal komolyabb dolgok is várnak rám még vizsgaidőszakban is,mint egy mensi.Nem állhatsz úgy az élethez,hogy most nem csinálok semmit,mert éppen menstruálok,nem erről szól.Én is elég görcsölős voltam,de egy forró mézes kamillatea ellazaítja az izmokat.Illetve napi 3*1ben bevehetsz magne B6ot is,az is jót tesz ellene.Meg némi mozgás.Semmi erőlködés,mert attól csak jobban begörcsölsz.Meg veszel,vagy készítesz só vagy homokzsákot.Felmelegíted,majd a pocidra rakod.A meleg áldásos hatása.Ki lehet használni a forró fürdő vérbőséget okozó hatását is.
Semmiképpen se hagyj félbe egy levelet.Ha elkezdted szedni csináld végig,nem véletlenül vannak megszámozva a tabik!
Amúgy én vagyok a második válaszoló.
2008. jan. 27. 08:25
Nem csinálhatsz ilyet, vagy nem leszel védett, hogy meddig azt a gyógyszer tájékoztatójában. Szedd be a következő levéllel, anélkül hogy szünetet tartanál, ha a tájékoztatóban szereplők szerint lehet ilyet, mert az sokkal biztosabb. Ráadásul úgy pontosabban is tudod mikor jön meg.
2008. jan. 27. 11:59
Kapcsolódó kérdések: