Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek a Syimicia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Syimicia nevű fogamzásgátlóról?

Figyelt kérdés

Most kezdem majd el szedni. Ez lesz az első alkalom,hogy fogamzás gátlót szedek. Milyen mellékhatások várhatók? Olvastam hogy pattanások jelenhetnek meg és hogy ingerlékenyebb lehetek.

Köszönöm a segítséget+

2011. jan. 23. 15:04
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Én is most kezdtem nem rég. Előszöször ezzel mert a doki ezt ajánlotta , hogy nagyon jó magyar termék olyan is amilyen az ára.

Feszült a mellem fájt a fejem hányingerem volt, és véreztem folyamatosan. aztán megkaptam a másik fajtáját és az sem volt jó. Így ment4-5 hónapig mire talált a doki egy jót és most a harmadik levél Laurina után ugy néz ki hogy ez sem jó. Az a lényeg hogy kérj vérvételt és az alapján írjon gyógyszert ne kisérletezzen.....

2011. jan. 24. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem pont ez a gyógyszer lett a jó, előtte már 2 fajtát próbáltam, szinte az összes mellékhatás kijött rajtam.

Ezzel a gyógyszerrel először egy kicsit tovább volt meg, de már az is lerövidült.

2011. jan. 25. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! (:

kicsit félek tőle mert olvastam jót és rosszat is egyaránt! majd kiderül (:

pár nap múlva kezdem !

még egyszer köszönöm !

2011. jan. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!