Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Syimicia nevű fogamzásgátlóról?
Most kezdem majd el szedni. Ez lesz az első alkalom,hogy fogamzás gátlót szedek. Milyen mellékhatások várhatók? Olvastam hogy pattanások jelenhetnek meg és hogy ingerlékenyebb lehetek.
Köszönöm a segítséget+
Szia!
Én is most kezdtem nem rég. Előszöször ezzel mert a doki ezt ajánlotta , hogy nagyon jó magyar termék olyan is amilyen az ára.
Feszült a mellem fájt a fejem hányingerem volt, és véreztem folyamatosan. aztán megkaptam a másik fajtáját és az sem volt jó. Így ment4-5 hónapig mire talált a doki egy jót és most a harmadik levél Laurina után ugy néz ki hogy ez sem jó. Az a lényeg hogy kérj vérvételt és az alapján írjon gyógyszert ne kisérletezzen.....

Nekem pont ez a gyógyszer lett a jó, előtte már 2 fajtát próbáltam, szinte az összes mellékhatás kijött rajtam.
Ezzel a gyógyszerrel először egy kicsit tovább volt meg, de már az is lerövidült.
Köszönöm a válaszokat! (:
kicsit félek tőle mert olvastam jót és rosszat is egyaránt! majd kiderül (:
pár nap múlva kezdem !
még egyszer köszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!