Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes esemény utáni beszedése után?

Figyelt kérdés
Utolsó mensim után feküdtem le először a barátommal, és amugy is először. Sajnos utobbi alkalomnál elszakadt az óvszer, 24órán belól bevettem az EllaOne esemény utánit,ami már a betegtájékoztató szerint 5 napig hatásos! Most kellett volna megjönnie két napja! LEhet , hogy az első alkalom és a tabletta összekuszált bennem mindnet,és ezért késik?? Vagy- netán nem hatott?? Nagyon ideges vagyok!! A mellem feszül,ahogy mindig szokott, de más jel nagyon nincs. Félek,mert 20évesen nem szeretnék átesni abortuszon meg hasonlókon. :( Szerintetek most mi van? :( Kérlek kíméljetek a rosszindulatú megjegyzésektől,mert így is ki vagyok! :(
2011. jan. 22. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nincs semmi gond. Nem vagy terhes, csak azért késik, mert az esemény utáni tabletták eléggé megbolygatják a szervezetedet.
2011. jan. 22. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is a tabletta és az első szex hatása miatt késik.

Nyugi :)

2011. jan. 22. 12:55
 3/8 Lujzi cica válasza:
Terhes semmiképp se lehetsz mert annak már lennének jelei. (roszullét, lyenekre gondolok)
2011. jan. 22. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
semmi bajod, kétféle hatása lehet a tabinak. vagy megjön előbb, vagy később.(: nálunk is szakadt már el, akkor nekem két hétig késett. de ne stresszelj rá, mert annál később fog megjönni. tudom, hogy nehéz, de nyugodj meg.(:
2011. jan. 22. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Vegyél tesztet és pár nap múlva próbáld ki.

Igen, a tabletta összezavarhatta a dolgokat (akár hónapokig rendszertelen lehet a vérzésed utána, úgyhogy addig a naptárt elfelejtheted).

2011. jan. 22. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
mi is igy jártunk párommal,hogy kiszakadt.. vettem be egyet és rá egy hétre megjött. ez lőttelévő mensimre 2 hétre.előfordul az ilyen,szerintem semmi gond nincs,de ha nagyon félsz,vegyél tesztet.:)
2011. jan. 22. 22:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszadóknak!! Igazán rendesek vagytok! A 3. napon amúgy megjött, most már nyugodt vagyok :) Köszönöm nektek! Örülök, hogy vannak még ilyen normális emberek!! :)
2011. jan. 26. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Óvszer szakadás ellen használjatok sikositot bőségesen. pl Durex termékek mindíg vannak a polcokon [link]
2011. jan. 29. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!