Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A két levél fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A két levél fogamzásgátló beszedése után (2 között nem tartottam szünetet) a 4. napon megjött. Azért még fenn áll az esély, hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Miért is nem tartottál szünetet? Ez nem túl egészséges! Egyébként a tabi sem és az óvszer sem 100%-os, az csak az önmegtartóztatás :) A lényeg hogy nem valószínű, hogy terhes lennél, nagy-nagyon kicsi ré az esély, de ha ennyire nem tudsz megnyugodni, vegyél egy tesztet!
2008. jan. 29. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tartottál szünetet? Ez itt a kérdés! Biztos, hogy nem vagy terhes, ha megjött! De azért nem ártana, ha rendesen szednéd a gyógyszert!
2008. jan. 29. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos , hogy nem vagy, ha rendes mensid van. De tényleg, a szünet az kell, tessék rendesen szedni a tabit!!!
2008. jan. 29. 19:48
 4/7 A kérdező kommentje:
A betegtájékoztató szerint szedtem a teblettát. Ez volt a teendő, ha a 3. héten elfelejtek bevenni egyet...
2008. jan. 29. 22:02
 5/7 anonim válasza:
50%
Szerintem te félreértettél valamit! Ugy szokták írni, hogy ha elfelejtettél bevenni egy szemet 12 órán kívül, akkor a köv. 14 napban vagy a köv. mensiig (attól függ melyik a hosszabb) kiegésztő védekezést kell alkalmazni, tehét pl. gumival védekezni! Nem azt, hogy szedd be a köv. levéllel szünet nélkül!
2008. jan. 30. 04:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár biztosan hat, de szünetet KELL tartani!
2008. jan. 30. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:

nem tudok egyetérteni mindegyik hozzászólóval!

Itt van előttem a tájékoztatóm (én Mercilon-t szedek), ami ezt írja:

A harmadik héten ha elfelejtett bevenni egy tablettát akkor 2 lehetőség közül választhat és nem szükséges kiegészítő fogamzásgátló módszert alkalmaznia:

Mielőbb vegye be a kimaradt tablettát, még abban az esetben is, ha a késedelem hosszúsága miatt valóvan 2 tabletta bevétele szükséges. Ezt követően az előírt időpontokban kell szednie a tablettát. A csomag kiürülése után haladéktalanul GYÓGYSZERSZÜNET KÖZBEIKTATÁSA NÉLKÜL- kezdje el a következő csomag tabletta szedését. Bár ebben az esetben csaka második csomag bevétele után jelentkezik a megvonásos vérzés.

A másik lehetőséget nem írom le mert ez volt a lényeg! Szóval helyesen tettél, és tuti nem vagy terhes!

Nekem egyébként mindig 4. napon jön meg.

2008. jan. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!