Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két levél fogamzásgátló beszedése után (2 között nem tartottam szünetet) a 4. napon megjött. Azért még fenn áll az esély, hogy terhes lehetek?
nem tudok egyetérteni mindegyik hozzászólóval!
Itt van előttem a tájékoztatóm (én Mercilon-t szedek), ami ezt írja:
A harmadik héten ha elfelejtett bevenni egy tablettát akkor 2 lehetőség közül választhat és nem szükséges kiegészítő fogamzásgátló módszert alkalmaznia:
Mielőbb vegye be a kimaradt tablettát, még abban az esetben is, ha a késedelem hosszúsága miatt valóvan 2 tabletta bevétele szükséges. Ezt követően az előírt időpontokban kell szednie a tablettát. A csomag kiürülése után haladéktalanul GYÓGYSZERSZÜNET KÖZBEIKTATÁSA NÉLKÜL- kezdje el a következő csomag tabletta szedését. Bár ebben az esetben csaka második csomag bevétele után jelentkezik a megvonásos vérzés.
A másik lehetőséget nem írom le mert ez volt a lényeg! Szóval helyesen tettél, és tuti nem vagy terhes!
Nekem egyébként mindig 4. napon jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!