Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok 14-16 éves csajból akik azt kérdezik hogy "terhes vagyok? ", mennyi lett utána tényleg terhes?
Figyelt kérdés
Nem igazán hallani felőlük a kérdés után. Kinek jött össze ? :D xD2011. jan. 22. 00:00
3/10 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy nem sokuk.
4/10 anonim válasza:
én meg őszintén remélem hogy mindegyik..
6/10 anonim válasza:
09.09, te biztos szűz vagy még, hogy sosem hibáztál még a szexben. de nem baj, pár év múlva néha neked is lesznek paráid.
7/10 anonim válasza:
Távol állok a szűzességtől;)És már nekem is voltak paráim, de az ember ne szexeljen 14 évesen szerintem;)
8/10 anonim válasza:
10:33-mal egyetértek. És ha már szexel valaki ennyi idősen, akkor ésszel tegye, és vállalja a következményeit.
ha felnőtt akar a tini lenni, akkor minden szempontból legyen az.
9/10 anonim válasza:
jajj de álszent szöveg... miért, ti hány évesen vesztették el, akik itt okoskodtok ?:O
nyilván nem az a legjobb ha valaki 13-14 évesen sexel, de mondjátok már el h ez az oldal szerintetek mire van? nem azért hogy kérdezzenek? sötétek vagytok...
10/10 anonim válasza:
fu de gyenge a szöveged.. én konkrétan 17 évesen. Menj és kösd fel magad;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!