Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lecsúszott a spermicid anyaggal bevont óvszer. Ebből is lehet baj, ugye?
Figyelt kérdés
Ma délután szeretkeztünk a barátommal.Spermicid anyaggal bevont óvszer használtunk(öli a spermákat).Nagyon vigyáztunk,ám valószínüleg annyira élveztem,hogy nagyon sokat váladékoztam (csak erre tudok gondolni),hogy a barátom szólt egyszer csak,hogy állj meg!Kihúzta lassan,és nem volt rajta a gumi!!Szégyellem,de bevallom,hogy bennem maradt.Nehezen,de kiszedtük....Elrohantunk orvoshoz,sajnos csak holnap tudjuk kiváltani a tabit(sürgősségit persze).Az a bajom viszont,hogy mielött elkezdtük volna,5 csepp vér jött.Megjött.Tehát elindult a menstruációm,spermicid anyaggal volt bevonva az óvszer.Holnap váltjuk ki a tabit.Remélem ez volt az utólsó alkalom,hogy kellett!Sajnos baj lehet belőle,igaz?(a védekezés híve vagyok,csak az orvos azt mondta h 15évesen még fiatal vagyok a rendszeres tabihoz)Előre is köszönöm a válaszokat!!!2008. jan. 25. 18:26
1/6 anonim válasza:
Elméletileg az esély megvan a terhességre, bár igen kicsi. És örülök, hogy ilyen felelősségteljesek vagytok!!!
Ha még nem élvezett el és nem volt közel hozzá párod, és meg is jött a mensid, akkor tényleg kicsi az esélye, de az ördög ugye nem alszik.
A tabi még jó lesz holnap is, hisz 72 órás:)
Jól tettétek, hogy elmentetek orvoshoz, örülök!
És ne szégyelld, ebben nincs semmi szégyen, én is jártam így - szilveszter este...:-( :-)
Ne féljetek, semmi baj ne lesz.-)
2/6 anonim válasza:
Mensi lőtti napon, egy befejezetlen szexből elenyésző a valőszínősége a terhességnek. Azt mondanám, szinte kizárt. Azért a 72 órásat vedd be holnap, hogy teljesen kizárt legyen. Amúgy meg ne szégyeld magad a balese miatt. Nem a nedvesedés miatt esett le.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen a válaszadóknak!Azt elfelejtettem beleírni,hogy az eset után 1 perccel futottam és megmosakodtam OTT,laktacyd feminát használtam,az mégis csak arra a környékre való!Köszönöm még 1 szer!Rendesek avgytok h nem ítéltetek el miatta,mert sokakat elítélnek amiért baleset történik,pedig nem is tehetnek róla sokan...
2008. jan. 25. 20:11
4/6 anonim válasza:
örülök h vigyáztok egymásra. fontos a sexben. bár tényleg nincs rá sok esély h terhes legyél azért jo ha beveszed.lehet h jobb lenne ha ezek után inkább elmennél a nődokihoz és iratnál fogamzásgátlot. azt ha rendszeresen szeded semmi baj nem lehet
5/6 anonim válasza:
Szerintem minimális az esély arra, hogy teherbeessél, de azért a biztonság kedvéért vedd be a 72 órás tabit! Nyugi nem lesz baj!
6/6 anonim válasza:
Mint minden fogamzásgátlási módszernek, az állandó tabiszedésnek is meg vannak a hátulütői. Folyamatosan kell szedni, nem szedhetsz fájdalomcsillapítót mellé és dohányosoknak kockázatosabb. Nem vagyok szakértő ezért mindenképpen halgass a nőgyógyászodra. Szerintem ne tedd kockára az egészségedet ezért. Ha mégse jönne be nektek az óvszer inkább nézz utána más módszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!