Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 20 tablettáról simán át lehet térni Nuvaringre?
"Ott ezekre a kérdésekre nem találtam választ."
Én megtaláltam...
"Kombinált fogamzásgátló tablettát használt az elmúlt hónapban.
Kezdje használni a NuvaRinget legkésőbb a korábban szedett tabletta tabletta-mentes szünete utáni első napon! Ha a tabletta csomagja inaktív tablettákat is tartalmaz, kezdje a NuvaRinget legkésőbb az utolsó inaktív tabletta utáni napon! Ha nem biztos benne, hogy melyik ez a tabletta, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!"
"Meg ha nem válik be akkor következő hónapban visszatérhetek a tablettára vagy ez nem így megy?"
Ha alapból megfelel a tabletta, minek váltasz gyűrűre?
Érdemes várni pár hónapot szerintem, nem rögtön következő hónapban visszaváltani.
köszi :D
amúgy ezt én is látom, de a tabletta szünet az 8 napos vagyis a 8. napon kéne az új, de ez a tablettamentes szünet utáni első nap ez most akkor a 8. vagy a 9. nap?
Azért váltok, mert a gasztoenterológusom felírt 2 gyógyszert refluxra meg stb. Így meg nem tudok tablettát szedni, mert gyengíti.
Refluxom van meg "majdnem" gyomorfekélyem. Semmi bajom nincs a tablettával, csak a gyógyszerek miatt szinte felesleges lenne szednem.
Köszi, akkor a 8. napon lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!