Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 3 fázisú tabletta szedése mellett jelentkező folyásról válom a véleményeteket?
Figyelt kérdés
Mikor kezdődik, meddig tart? A fázisoktól függően stb.?
Köszönöm. Párkapcsolat végén érdemes-e abbahagyni?
2009. febr. 3. 10:05
1/3 anonim válasza:
a menstruaciora gondolsz? uaz ervenyes ra, mint az egyfazisura, csak a 7 nap szunet helyett 7 placebo tabletta van, nekem a 4.napon jon meg mindig es 3 napig tart. De ez mindenkinel valtozo, maskent reagal mindenki szervezete. Parkapcsolat vegen, te dontod el, szeded e tovabb, hatha uj kapcsolat lesz vagy csak a ciklusra gyakorolt hatas miatt. Ha csak vedekezes miatt szeded es jo ideig nem lesz szex, akkor szerintem folosleges szedni, de azert ne csak par honapig szedd, csak ha tudod, eleg stabil a kapcsolat.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a menstruációra speciel. Az érdekelne hogy a 3 fázisra osztott gyógyszer szedése közben mikor milyen a folyás. Mi jellemző rá stb. Egyénenként változó, de milyen? Köszönöm.
2009. febr. 3. 11:14
3/3 anonim válasza:
megint en vagyok, nekem semmifele folyasom nincs mellete, amikor egyfazisut szedtem, annal sem volt. De ez nalam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!