Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlók vannak, amik egyben a bőrre is jó? és a mostaniaktól nem lehet elhízni?

Én is Belarát szedtem, de én híztam tőle, már pár hónap után, azért is hagytam most abba. Bár szerintem nem a tablettától híztam, hanem attól h többet ettem, mert állandóan éhes voltam. Vegetáriánus vagyok, de kb 2-3 hónap szedés után nem bírtam ki, h ne egyek kolbászt. Többször is azt vettem észre, h nekem most kolbász kell, mert az fini, és nekem az kell. Abbahagytam, lejárt a 7 nap szünet, eltelt még pár nap, megint ettem olyan kolbit, és már nem tetszett annyira, pont úgy, mint régen. Plusz azóta h nem szedem, elmúlt a túlzott étvágyam is, megint annyit eszek mint előtte. (Csak kb 2 hónapig szedtem, meg előtt 1 hónapig más fajtát)
Amit ki akartam hozni belőle, h szerintem direktbe BIZTOS nem fogsz hízni, de olyan LEHET végig, mintha fogyókúráznál, szóval nem biztos, h ehetsz annyit, mint amennyit megkívánsz, hanem számolni kell h mennyit ettél előtte, és továbbra is csak annyit. De ha szerencséd van, nem lesz ilyen. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!