Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek ha terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Ha megszakítással védekeztünk a barátommal,de egy picim belém folyt, mekkora az esélye,hogy terhes vagyok? 9 napja késik
2011. jan. 18. 22:10
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nagy. Terhessegi teszt ;)
2011. jan. 18. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Kezdj el gondolkozni a gyerek nevén.
2011. jan. 18. 22:20
 3/14 anonim ***** válasza:

1. Vegyél terhességi tesztet, végezd el!

2. Menj el nőgyógyászhoz! Ha a teszt negatív volt, akkor azért, mert ez betegség, ha pozitív, akkor azért, hogy biztosra kimondja, hogy terhes vagy.

3. Meg akarod tartani a babát? Ha igen... nos ekkor találd ki, hogy hogyan tovább, hisz elég felnőtt vagy hozzá, nem?

4. Ha abortusz lesz, akkor kell beszélned egy védőnővel. Aztán pár nap múlva megint, hogy meggondoltad-e. Plusz be kell fizetni egy valag pénzt (mármint ha abortuszt akarsz), 1 éve ez 30 ezer magasságában volt. Kelleni fog tejelni a műtétet végző orvosnak is, ez kb. 10e hálapénz lesz. (Ezeket a nőgyógyász is elmondja.)

5. A műtét nagy napja... ÉHGYOMORRAL bemész. Kapsz egy tágítást, felraknak egy pálcikát, ami folyamatosan megduzzad és szétfeszíti a méhszájat. Eléggé szar lesz, mondjuk olyan, mint egy iszonyat kemény menstruáció, de szerencsére csak pár órát tart. Aztán műtőbe be, altatás és 10-20 perc múlva tolnak is kifele. Még 1 óra és felébredsz. 1 hónap múlva kontrollra nőgyógyászhoz vissza.

Külön kaland, ha nem vagy 18. Ha vagy, szerintem akkor is beszélj anyuval vagy valakivel, akiben megbízol!

2011. jan. 18. 22:32
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Hát, a megszakításos az nem VÉDEKEZÉS... nem igaz, hogy nem telik gumira...a gyógyszer drága, ok, meg nem is mindenki szedheti... de hogy ugyanakkor a gumira is allergiás legyen...akkor is van más megoldás is, VÉDEKEZNI... hogy lehet valaki ilyen felelőtlen? Már a csapból is a védekezés folyik... de ezek szerint beléd csak a sperma, gratula. Remélem, belegondolsz, milyen durva egy abortusz, ezért inkább amellett döntesz, hogy megtartod, és megjön holnap, no para... drukkolok, hogy ne legyél terhes!
2011. jan. 18. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Elég nagy. Tesztelj!
2011. jan. 18. 22:59
 6/14 anonim ***** válasza:
válassz nevet a babának, ja előtte csinálj egy tesztet, azelőtt meg védekezz
2011. jan. 18. 23:25
 7/14 Bretso ***** válasza:
Szegény kisgyerek, akit feltehetően hordasz.
2011. jan. 18. 23:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem volt h 12 napot késett (mi is így védekeztünk) csak mondjuk nálunk már ha becsúszna a baba nem lenne gond.

Én reménykedtem a pozitív eredménybe, megcsináltam a tesztet negatív lett, rá 2 órára megjött. :(

Elmész a rossmanba, dmbe, tesco, patika kapsz teszteket, már egészen 400 fttól is és 5 perc alatt biztos azt eredmény. Megbízhatóbb mint itt találgatni, mert ezt mi nem tudhatjuk. Vagy menj be a kórházba a nőgyógyászhoz (ha magánrendelésre nem tudsz elmenni).

2011. jan. 19. 07:42
 9/14 A kérdező kommentje:

Nekem sem baj,ha lesz baba. 25 éves vagyok,van lakásom és már diplomám is. A barátommal most nem voltunk rajta a babaprojecten, mert 1 éve nem sikerült egyáltalán így nem eröltettük.

Szóval örülnék,hogyha baba lenne, de nem merek tesztet csinálni,mert félek,hogy negatív lesz.

2011. jan. 19. 09:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Nemhiszem,hogy negatív lenne! Csinálj tesztet!Szerintem biztos,hogy baba! Gratulálok! Írd majd meg az eredményt!
2011. jan. 19. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!