Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy terhes lettem? Gyógyszer kihagyás miatt?
Lehetsz, persze. Ha minden másnap vettél be gyógyszert, akkor az nem tudta megakadályozni a peteérést, ezért simán lehetsz terhes. Akár egyetlen szem kimaradása is okozhat bajt, te meg egész hónapban rosszul szedted. Szerinted hogy védene...? A gyógyszer nem így működik, hogy véd az előző napi, meg ilyenek. Ha fogalmad sincs, hogy működik a női test és a fogamzásgátló akkor egy kutya kötelességed van, hogy pontról pontra betartod az szedési előírásokat, ez a minimum. Nagyon nagy hülyeséget csináltál, remélem tudod... Az is kérdés, még ha mázlid volt és nem estél teherbe, hogy milyen mértékben sikerült ezzel az okossággal összezavarni a hormonrendszeredet.
26/N
Ki is maradhat, de meg is jöhet gyengén, más állagban, mint ahogy szokott. Előfordulhat mindkét lehetőség. Szóval emiatt én azt javaslom, hogy a gyógyszerszünet vége felé mindenképp csinálj egy tesztet, akár megjött, akár nem.
26/N
mivel a gyógyszer szedése alatt nincs "normális" menstruációd csak megvonásos vérzésed, ezért simán el tudom képzelni, hogy terhesség mellett is vérezhetnél (persze ez nem biztos, javítsatok ki ha tévedek)
mindenesetre menstruáció ide vagy oda, 2 hét múlva csinálnék egy tesztet reggeli vizeletből
Pont az ilyen HP-k miatt van olyan sok abortusz! :(
Vagy szeded, vagy nem szexelsz, vagy bevállalod a babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!