Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Olyan rossz hatása lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rossz hatása lenne a tablettának, amilyennek mondják? Maradjunk az óvszernél?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok,2,5 éve komoly kapcsolatom van. Óvszerrel védekezünk, gondolkozom rajta, hogy elkezdek fogamzásgátló tablettát szedni. Eddig azért nem tettem, mert sok negatív véleményt hallottam róla. Ennek ellenére úgy gondolom, ennyi idő után kellemesebb lenne gumi helyett tablettával védekezni.
2011. jan. 16. 22:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Én is fogamzásgátlót szedek már 3 hónapja, ennyi idő alatt még nem tapasztaltam semmilyen kellemetlen mellékhatást. Maximum jót. Nem vagyok annyira pattis és egy nagyon kicsit talán nőttek a melleim.

Csak jó tapasztalatom van vele kapcsolatban, sokkal de sokkal jobb, mint az óvszeres védekezés.

2011. jan. 17. 19:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez jó, nagyon szépen köszi. :) És azt meg tudnád mondani, hogy mennyi idő alatt kezd el hatni? :)
2011. jan. 17. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Van, aki 1 hetet mond, de mi kivártuk az 1 hónapot, nekem annyit mondott a nőgyógyász. Szóval a 2. levél megkezdésétől. De ha akkor még jelentkeznek esetleg rendellenes dolgok, akkor még nem. (nekem pl. az 1. hónapban végig volt vérzésem, de az 1. 3 hónapnyi szedés alatt az ilyesmi "normálisnak" tekinthető. Ha ilyen fennáll, akkor még nem biztonságos. De egy normális orvos elmondja az ilyesmit:)) 20/L
2011. jan. 17. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

Nekem sem elsőre jöttek ki a pöttyök, több mint 1 év szedés után. Nem tudom ez mitől függ, lehet legyengült az immunrendszerem is és fogékonyabb lettem erre, de mindenképpen vedd figyelembe azt is hogy nem feltétlenül elsőre jönnek ki a gondok, lehet 1-2 évvel később is.

20/L

2011. jan. 17. 23:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, majd részletesen kikérdezem mindenről az orvost.
2011. jan. 18. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!