Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex krém vagy tabletta? Ti mit gondoltok, melyik jobb?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 14:54
1/14 anonim válasza:
Egyik sem... Válassz valami más védekezési módot!
2/14 A kérdező kommentje:
Miért? Milyen tapasztalataid vannak?
2011. jan. 16. 14:59
3/14 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalataim vannak. Szerettem használni, sosem volt belőle problémám, csak annyi, hogy elég drága.
Én a krémet használtam, mert kényelmesebbnek tűnt mint a tabletta aminek még a hatóidejét is ki kell várni.
21/L
4/14 anonim válasza:
Annyi rosszat hallottam róla, hogy nem vártam meg, hogy nekem is rossz tapasztalataim legyenek róla... Sokkal kevésbé hatásos, mint bármelyik másik fogamzásgátló módszer, én nem tudnám stresszmentesen használni.
5/14 anonim válasza:
Ugyanannyira hatásos mint az óvszer, csak nehezebb betartani a szabályokat. A gumit csak felhúzod és kész, de ennél nagyon figyelmesen be kell tartani a betegtájékoztatóban foglaltakat és ez sokaknak nehezére esik.
Tehát a probléma nem abból fakad, hogy nem eléggé biztonságos, hanem abból, hogy nincs helyesen használva.
Szakadt gumit se szokás használni. Itt ugyanerről van szó.
6/14 anonim válasza:
A 1509essel egyetértek, viszont javaslom, hogy nézd meg melyik verziót kinek ajánlja a gyártó + a nőgyógyászoddal is értekezz róla, nekem ajánlotta a dokim, mondjuk mi a tablettát próbáltuk és csak egy darabot használtunk el, azt is kb üvöltve mostam ki, a párom meg le, mert csípett nagyon...de a patentex bevált pl
7/14 anonim válasza:
Azért az nem igaz, hogy ugyanolyan a hatásfoka, mint a guminak. Nézzetek utána a pearl inexnek.
8/14 anonim válasza:
Utánanéztem. Több helyen is. És ugyanannyi.
10/14 anonim válasza:
ja, jobb, a Pearl-je, mint a guminak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!