Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok! Hogy történhet ilyesmi?
Először is szeretném leszögezni: védekeztünk! Fogamzásgátlót választottuk, mert a kedves nem nagyon szereti az óvszert, gyereket meg nem akar(t)unk, ugye. Elmentem dokihoz, a biztonság kedvéért kicsit többet is vártam a hatóidőig, de aztán úgy határoztunk, nem adunk esélyt a terhességnek, mert anyum is fogamzásgátló mellett lett velem terhes. Így mindig a hasamra élvezett, vagy egy zsepibe. Így volt ez 5 és fél hónapig, minden remekül ment, nem volt semmi baj, egyszer ment csak el bennem, mert belemerültünk, és elfelejtette kihúzni, de könnyedén vettük, mert ugye ezért szedem a fogigátlót.
Egyetlen egyszer nem húzta ki fogamzásgátló mellett - két napra rá a várt menzeszem elmaradt, egy hét múlva hánytam, és mellfájásom volt, irány a doki azután - terhes vagyok:S
elvetetni nem akarom, de még nem állunk úgy, hogy megtartsam a babát... hogy lehet ez??? :/
23/L, ő 29/F
FAKE!!!
Ennyi idő alatt a szerevezet képtelen átálni terhes funkcióba! Nem hogy még egy két hetes babát kitapintson a doki. Ez olyan kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!