Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 7 napos szünet alatt lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 napos szünet alatt lehet nemi életet élni teherbe esés nélkül?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, de kicsi rá az esély, hogy sikerülni fog.
2011. jan. 12. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót. Az enyém olyan, hogy lehet.
2011. jan. 12. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehet!

De most komolyan ennyire nem megy manapság az értő olvasás, vagy a fáradtságot sem veszitek, hogy elolvassátok a tájékoztatót? Nem te vagy az első aki ilyet kérdez, és én mindig megdöbbenek ezeken. Ha én kapok egy akármilyen gyógyszert akkor mielőtt beveszem belőle az első szemet, betűről betűre elolvasom a papírját, hiszen azért van benne...

2011. jan. 12. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem. Teherbe eshetsz. Ritkán, de előfordulhat, hogy orgazmus következtében kiszabadul a petefészekből egy petesejt és beágyazódik (ha olyan peches vagy hogy addigra már levált az exméhfal.

Szóval én nem kockáztatnék, de te se vagy semmi gumi nélkül dugni! Véres élmény...

26F

2011. jan. 12. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:

"De most komolyan ennyire nem megy manapság az értő olvasás, vagy a fáradtságot sem veszitek, hogy elolvassátok a tájékoztatót?"

Azt én is marhára utálom, mikor olyan dolgot kérdeznek, ami benne van a tájékoztatóban.

De hozzáteszem, ez pl a legtöbb gyógyszerében nincsen benne. Sem az, hogy véd, sem az, hogy nem véd.

2011. jan. 12. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:

20:32

Ahogy a gyógyszerreklámok is mondják "... olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét."

Én még véletlenül sem adnék teljesen ismeretlen, anonim emberek válaszaira amikor egy gyógyszer hatásáról és szedéséről van szó.

2011. jan. 12. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: Mondjuk ebben egyet értek. Csak az a vicces, hogy az egyik orvos azt mondja, hogy véd, a másik meg azt, hogy nem:D

Bár nekem tök mindegy, nem szedek tablettát.

2011. jan. 12. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már hozzászólsz, legalább ne beszélnél hülyeségeket.

*Nem. Teherbe eshetsz.

Ez nem igaz, ha a 21 tablettát rendesen beszedted, nem eshetsz teherbe. A betegtájékoztatóban le van írva.

A betegtájékoztatóban azért sorolnak fel minden mellékhatást, amit senki nem tapasztal, hogy ne lehessen beperelni őket, ha valakinek valami baja lesz. Ne tudja azt mondani, hogy nem szóltak. Szerintetek ha a nők teherbe eshetnének, az nem lenne nagy betűkkel odaírva?!

*Ritkán, de előfordulhat, hogy orgazmus következtében kiszabadul a petefészekből egy petesejt és beágyazódik

Ha van hova. A fogamzásgátló elvékonyítja a méhnyálkahártyát, ha van is érett pete (mellesleg a fogamzásgátló megakadályozza a peteérést, még orgazmus esetén is - amit írsz, hogy ennek hatására érhet meg pete, az csak fogamzásgátló nélküli, természetes ciklusra igaz), nincs hova beágyazódni.

*(ha olyan peches vagy hogy addigra már levált az exméhfal.

Hát ha valakinek leválik a méhfala, az tényleg peches. Nemcsak peches, de félig halott is. Maradjunk annyiban, hogy a méhnyálkahártya.

Ráadásul nem is az a pech, ha leválik, hanem az, ha nem. Összevissza beszélsz baromságokat.

*Szóval én nem kockáztatnék,

Ez a te dolgod, de senkit nem érdekel, mert nem ez volt a kérdés.

*de te se vagy semmi gumi nélkül dugni! Véres élmény...

26F

Semmivel sem perverzebb, minthogy a témához semmit nem értően írogatsz női dogokról. Élvezed?

2011. jan. 12. 22:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Am véresen én sem dugok kedves hímnemű válaszadó , de a menstruálásom elég gyenge és 3 nap alatt lezajlik.tehát a 7 napos szünetből még marad 4 nap ahol esetleg élhetek nemi életet. A betegtájékoztató pedig nem írja le egyértelműen...

Az értelmes válaszadóknak nagyon köszönöm ( nem kockáztatok bár már fél éve ezt tettem)

2011. jan. 13. 06:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Abszolút nem kockáztatsz, ha élsz nemi életet a szünet alatt mellévédekezés nélkül. Ennyi erővel használjatok gumit a szedés alatt is, hiszen, ott is van egymilliomod esély a teherbeesésre. A szünetben semmivel sem nagyobb a kockázat, mint szedés alatt. Olyankor már nem lesz peteérés. A tájékoztatóban benne van, hogy milyen esetekben fordulHAT elő nemkívánt peteérés, ha szünetben lehetne, akkor méteres betűkkel lenne feltüntetve, hogy mellé kell védekezni.
2011. jan. 13. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!