Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló szedése alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló szedése alatt (7 napos szünet) teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés

Lassan 3 hónapja szedek fogamzásgátlót. Elolvastam A-tól Z-ig meg vissza, úgy tudom, 7 napos szünet alatt is védett az ember lánya..Viszont itt olvastam olyan komment(ek)et, hogy így esett teherbe valaki. Ez lehetséges?

Előfordul, hogy néha menzesz alatt szeretkezünk a barátommal, ha már nincs meg nagyon, mert úgy jött össze és nagyon kívánjuk egymást. Nem örülnék, ha 1x csak észrevenném, ha vmi nem oké... :/

2010. aug. 28. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
elvileg véd, gyakorlatilag is kellene. az az igazság, hogy a megvonásos alatt nem egészséges a szex, mert rengeteg betegséget el lehet kapni úgy neked, mint a párodnak. ha meg szeretkeztek ezekben a napokban használjatok óvszert...
2010. aug. 28. 18:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Betegséget mint pl? Úgy értem, tisztaságra nagyon figyelünk (ilyenkor főleg), megbízom benne. Az első együttlétnél mindketten szüzek voltunk.
2010. aug. 28. 18:35
 3/5 poetic ***** válasza:

:DD

Az úgynevezett szünet alatt is véd és itt a pont -->.

Amúgy a fogamzásgátló sem ad 100% -os védelmet, de az egyik legjobb módszer a "kényelmes" szexre...Tehát nem a 7 napos szünet miatt eset teherbe, hanem azért mert abba a csekély %-ba tartozott.

2010. aug. 28. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. :) A fentebb leírt esetben is előfordulhat valamilyen betegség? Mert őszintén szólva erre még nem is gondoltam.. :/
2010. aug. 28. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen előfordulhat.

Ugyanis a hüvely nem steril. Vérzéskor a méhszáj nyitottabb, így a párod a péniszével a bacikat feltuszkolhatja a méhedbe, ami nem túl jó ugye. Így már érthető is, hogy az óvszer sem segít.

2010. aug. 30. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!