Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy még nem jött meg?
Egy hónapja hagytam abba a gyógyszert. 10én kellett volna megjönnie, de semmi.
Megszakitással védekezünk, azért hagytam abba a fog.tabit mert lecsökkent a libidóm és fájt a behatolás is...(hüvelyszárazság)
Kezdjek aggódni?pár napja fájt a bal petefészkem elég erősen...nem tudom ez számit-e, de elmult, gondolom felfáztam.
Szóval ti akik abbahagytátok, utána rendesen megjött vagy volt hogy késett?Ha igen akkor mennyit?
22L

nekem rendesen 28 napra jött meg miután abbahagytam,de van akinek késik.
viszont a megszakítás nem számít védekezésnek,úgyhogy tesztelj.

Mikor abbahagytam fél éve, akkor nekem 8 napot késett.
Tesztet is csináltam közben, mivel azthittem terhes vagyok, de nem volt semmi probléma. Egyébként normális esetben is késhet. Gondolom ezt nem kell magyaráznom...:)
19/L

Csinálj tesztet. Egyébként valószínűleg a fogamzásgátló az oka. Sok nőnek utána hónapokig nincs menzesze.
De választhatnátok vmi biztonságosabb módszert is, mert ezzel előbb utóbb teherbe fogsz esni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!