Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykrém?
Nem attól lett terhes. hanem annak ellenére, de ez igazából mindegy. :)
A legtöbben, akik a Pharmatex használata mellett teherbe estek, nem jól alkalmazták, és ezért történt baj. Ha jól használod, akkor közel olyan hatásos, mintha gyógyszert szednél. De tény, hogy könnyű rosszul alkalmazni.
Én nagyon óvszerpárti vagyok, mégpedig azért, mert ha az óvszerrel valami baj van, akkor azt rögtön látod. Ha emellett Pharmatexet használtok, mivel ennyire bizonytalan védekezési módszer (könnyű elrontani), ugyanúgy félhetsz egy kiszakadt óvszer esetén. Szerintem azért annyiszor nem szakad el az óvszer, ha jól teszitek fel, hogy érdemes legyen plusz pénzt kiadni mellette védekezésre. Inkább a 72 órás, szakadás esetén... Tudom, nem túl egészséges, de szerintem ez a legjobb megoldás.
Két védekezés együtt mindig hatásosabb, mint egy.
Szóval nem is értem miért tartasz attól, hogy nem elég biztonságos, ha úgy is használtok óvszert is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!