Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelykrém?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelykrém?

Figyelt kérdés
A párommal nemrégiben történt egy kis baleset az óvszerrel, most arra gondoltunk, hogy az óvszeres védekezést kiegészítenénk pharmatex hüvelykrém/kúppal, hogy még biztosabb legyen ha esetleg az óvszer kiszakad, de elég sok helyen azt olvastam, hogy többeknek nem vált be, terhes lett tőle meg stb. Tapasztalatok?
2011. jan. 11. 19:30
 1/4 anonim válasza:
Hát én a párommal először a Pharmatex hüvelytablettát használtuk, de az nagyon csípett mindkettőnket, így áttértünk a hüvelykúpra. Olvasgattuk mi is hogy nem mindenkinek vált be, terhesek lettek mellette, de nekünk nem volt vele semmi gond, és nem is csípett. Csak figyeljetek oda, felhelyezés után 10percet kell vele várni míg felszívódik, és 1 kúppal csak 1szer mehetsz el benne. Remélem tudtam segíteni :)
2011. jan. 11. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem attól lett terhes. hanem annak ellenére, de ez igazából mindegy. :)

A legtöbben, akik a Pharmatex használata mellett teherbe estek, nem jól alkalmazták, és ezért történt baj. Ha jól használod, akkor közel olyan hatásos, mintha gyógyszert szednél. De tény, hogy könnyű rosszul alkalmazni.

Én nagyon óvszerpárti vagyok, mégpedig azért, mert ha az óvszerrel valami baj van, akkor azt rögtön látod. Ha emellett Pharmatexet használtok, mivel ennyire bizonytalan védekezési módszer (könnyű elrontani), ugyanúgy félhetsz egy kiszakadt óvszer esetén. Szerintem azért annyiszor nem szakad el az óvszer, ha jól teszitek fel, hogy érdemes legyen plusz pénzt kiadni mellette védekezésre. Inkább a 72 órás, szakadás esetén... Tudom, nem túl egészséges, de szerintem ez a legjobb megoldás.

2011. jan. 11. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Két védekezés együtt mindig hatásosabb, mint egy.

Szóval nem is értem miért tartasz attól, hogy nem elég biztonságos, ha úgy is használtok óvszert is....

2011. jan. 11. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az óvszer mellett alkalmazott védekezési módban nem bízol eléggé, akkor nem bízol benne akkor sem, ha kiszakad az óvszer. Ezért felesleges.
2011. jan. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!