Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy tudassam anyummal, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam anyummal, hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni?

Figyelt kérdés

Nincs még komoly kapcsolatom, de 4hónapja randizgatok egy olyan ismerőssel akit már régebbről ismerek és tudom, hogy megbízható. Nem siettet semmit, nem erőltet semmit pont olyan tempóban haladunk ahogy kell:-) Mert sajnos mostanság elég hamar megadják magukat a lányok...:S

Hogy mondjam el? Ti hogy mondtátok el?

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2011. jan. 11. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy először is?
2011. jan. 11. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért is kell tudnia, hogy akarsz szedni? Elmész az orvosodhoz, és felírja. Kötelezi az orvosi titoktartás, 16 éves korodig részben, utána meg teljesen. Ez annyit jelent, hogy ha nem vagy 16, csak akkor mondhatja meg az orvosod neki hogy szeded a tablettát ha direkt rákérdez!
2011. jan. 11. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem semmiképpen se szégyelld, legalább van annyi felelősségtudatod hogy részedről meglegyen a lehető legbiztosabb védekezés terhesség ellen. először lehet kicsit felháborodik, vagy veszekszik, de szerintem meg fogja érteni, ha csak egy kis idő múltán is. jobb, ha fog.gátlót szedsz, mintha nem és terhes leszel.

azért annyit mondj már meg, hány éves vagy, mert 17 év alatt eléggé nem ajánlott a tabletta, mert szétszedi a hormonháztartást, és elég sok bajod lehet belőle...

4/7 anonim ***** válasza:
Ha szűz vagy, és valószínűleg tini, akkor nem hiszem hogy FGT-t kéne szedned. A hormonháztartásodat rettenetesen felborítja. Óvszert ajánlanék. Az FGT rendszeres nemi életet élőknek van kitalálva. De egy nőgyógyász ugyanezt fogja mondani.
 5/7 anonim válasza:

Megmondod neki, hogy mar alaposan atgondoltad a fogamzasgatlo szedeset, es elmondod neki is h te miert latod jonak h szedjel tablettakat, pl.: biztonsagos sex, szep arcbor, konnyebb menstruacio, pontos ciklus kialakulasa, ha eddig problemaid voltak ilyen teren, megnonek a melleid is:p

Amugy erdekelne a korod is, mert nem mind1, hogy egy 13 eves kislany kerdi, vagy egy 18.

2011. jan. 11. 16:13
 6/7 A kérdező kommentje:
19 éves voltam novemberben. De mindent megbeszélünk anyummal csak számomra ez egy kicsit kényes téma.
2011. jan. 11. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hány éves vagy?

Én a kapcsolat elején inkább az óvszert javasolnám. Aztán ha már működik a dolog, komolynak tűnik, tuti, hogy a pasinak nincs semmi nyavajája, akkor gyógyszert íratni. De azt csak 18 év felett inkább.

2011. jan. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!