Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ennyitől nem lehetek terhes? Már lassan 2éve, hogy szedem a fogamzásgátlót, de tegnap este ment a hasam..
Már lassan 2éve hogy szedem a fogamzásgátlót, de tegnap este ment a hasam (18:00kor veszem be és 18:20kor ment)
az a helyzet hogy babonás is vagyok, mert a horoszkopom azt irta 2009re hogy baba van a láthatáron.de bizom benne hogy enyitől még nem leszek terhes.A párommal tegnap ünnepeltük a 3.évfordulónkat, még nem lenne jó a gyerek,de szerinte nincs semmi baj,mert van már bennem elég hormon :D
a hasmenessel xtem olyan volt mintha be sem vetted vna az aznapi szemet. potolni kellett vna. ha jol tudom 3 oran beluli hasmenes eseten ujat kell bevenni.
nem tudom h terhes vagy-e, kicsi ugyan de fenall az eselye. ez nem igy mukodik h mar van benned eleg hormon. ilyen alapon az ido mulasaval 1re ritkabban kene szedni.
Nem azért észlények, de ha megy a hasa valakinek akkor nem az egész távozik, hanem csak az ami éppen a belek végén volt.
Ne aggódj, valószínüleg akkor még mindig a gyomrodban csücsült a tabi :) nem lesz semmi gondod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!