Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek? Amint látja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Amint látja valaki írjon!

Figyelt kérdés
18:15kor vettem be a fogamzásgátlómat,a 4. levél 8.-ik szemét,Jangee nevű fog.gátlót szedek,és most kb 30 perce hánytam(21:40),nem szeretném megzavarni a szervezetem,így nem veszek be pót tablettát,mivel még érzem,hogy ma még hányni fogok,mivel elrontottam a gyomrom,és eléggé rosszul vagyok..szerintetek mit tegyek? az úgy jó ha a következő 1 hétben megszakítással szeretkezem a barátommal?majdnem 4 óra alatt már nagyjából felszívódott,szerintem.Várom a válaszaitokat köszi előre is 18L
2011. jan. 9. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha a fogamzásgátló bevétele után hánysz akkor vedd be újból vagy ha megint hányi fogsz akkor hagyd a pics*ba míg meg nem gyógyulsz. Várj a következő mensesig aztán kezd el újra szedni. Kúrás nélkül nehéz kibírni gondolom, de nyomjátok gumiba :)))))))))))
2011. jan. 9. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Ma én is hánytam, csak hajnali 2 körül és k*rvára nem emléxem semmire és kib@szott másnapos vagyok...
2011. jan. 9. 22:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát kibírom,csak ne legyen gyerek,az a lényeg..3 óra után szerinted nem szívodott fel még valamennyire?:S mert most érted beveszek még egyet,azt is kihányom,ugyanott vagyok mintha be sem vettem volna,és nem hiszem,hogy egészséges,ha óránként tömöm magam fogamzásgátlóval,szóval az szerinted nem jó,ha most nem veszek be,és utánna 1 hétig óvszerrel szexelünk,végülis szinte ugyanott vagyok,szerinem..
2011. jan. 9. 22:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó,én nem másnapos vagyok :) csak szimplán kevés idő alatt nagyon sokat ettem,és nincs hozzászokva a gyomrom,mivel keveset szoktam enni..csak most ünnepi kaja volt,és muszáj volt mindenből egy kicsit:D
2011. jan. 9. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy 4 óra alatt szívódik fel leghamarabb.

Szerintem kapjál be mégegyet és ha azt is kihányod akkor hagyd a f4szba. Hagyj ki egy kis időt. Ne játssz a tűzzel:)

2011. jan. 9. 22:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem jó megoldás az,amit én leírtam?:S
2011. jan. 9. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Jó akkor leírom az én esetemet hátha ebből érthetőbb:

Este bevettem a fogamzásgátlót rá 2 órára kihánytam, úgyhogy lefeküdtem szépen aludni, másnap bevettem mikor már jól voltam. Elkezdtem vérezni mintha meglett volna, elmentem orvoshoz, az orvos azt mondta hogy nincs semmi baj azért vérzek mert kihagytam egy napot belőle és nincs semmi probléma lehet nyugodtan óvszer nélkül. De azért 1 hétig vigyáztunk nehogy becsússzon valami:)

2011. jan. 9. 22:37
 8/10 A kérdező kommentje:
de gondolj bele,ha most beveszek még 1-et és kihányom,ugyanott vagyok..mintha be sem vettem volna..de a 3óárs felszívódás lehetséges,vagyis nem teljesen,de véglis vettem be gyógyszert,nem lehet elég a gumi ..ha kell vállalom az egész havi gumihasználatot,csak a szervezetem nem akarom tönkre vágni,mert mingyárt megint rohanok hányni
2011. jan. 9. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:

A gyógyszerrel semmiképp nem vágod tönkre a szervezeted, mivel a túladagolása nem okoz olyan durva tüneteket. Leírom mégegyszer: A fogamzásgátló bevételét ha lekésted vagy ebben az esetben kihánytad akkor 12 órán belül még veheted.Ha 12 órán belül beveszed akkor még gumi nélkül is mehet a menet.Viszont ha 12 órán túli késéssel veszed be akkor kisebb lesz a hatékonysága.

Feküdj le aludni és holnap reggel vedd be majd így tovább ahogy idáig is csináltad. Még hányszor írjam le?:D

2011. jan. 9. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha viszont 12 órán túli késéssel veszed be akkor MINDENKÉPPEN használjatok óvszert 1 hétig legalább..
2011. jan. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!