Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen módon teherbe esni?
Nem lehetséges. A egy pénisz sem hatolt beléd akkor kizárt.
1. 13 éves vagy.
2. Fél év rohadtul kevés idő hogy beálljon a mensesed.
3. 2 hét szinte semmi, nekem előfordult hogy 1 hónapot késett.
Nyugodj meg! Ne beszélj be magadnak baromságokat! :)
Nem lehet így teherbe esni. Nem vagy terhes. Azért késik a menstruációd, mert a nemi működésben résztvevő hormonok termelését a szervezet most "tanulja" . Ezek a nemi hormonok befolyásolják a menstruációs ciklusodat. Rendszeres ciklusod kb 18-20 éves korod körül lesz biztosan.Ekkora már a hormonszabályozás normális lesz. Ilyen korban normális ha hosszabb idő után nem jön meg a menstruációd minden hónapban. Nekem is így volt anno.
23L
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:04
Egy az, hogy attól, mert nem szakad át a szűzhártya, még lehet terhes. De ez nem a kérdésre vonatkozik - kedves válaszoló, először jobb lenne utána olvasni dolgoknak, mikor ilyen okosságokat válaszolsz.
Kérdező:
Nem leszel terhes, ne aggódj, 13 évesen még korai, hogy beálljon a mensi. Sőt akár még 20 évesen is tapasztalhatsz majd olyat, hogy késik egy-két hetet. Ez előfordul. sőt van, akinek ki is marad egy-egy vérzés.
Létezik olyan, hogy valaki megtermékenyítés nélkül lesz terhes, mármint férfi nélkül, amikor a petesejt saját magától kezd el osztódni, de az ilyen esetek annyira ritkák, hogy szinte nem is léteznek. Az ilyen csecsemő az anya klónja lesz, csak lány születhet ebből a terhességből, de spermium tényleg nem kell hozzá.
hallod ne már!!!!!!
egyébként esélyed sincs rá h ily módon teherbe ess.
19/L
Azóta megjött. :))
Legalább megtanultam, hogy ilyen többet eszembe se jusson.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!