Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ilyen mellékhatása legyen a fogamzásgátlómnak?Tegnap bevettem az 1. szem Lindynette 20-at. Felpuffadtam, majd 75 perc múlva képlékenyebb széklet jelentkezett.
Ma a 2. szem bevétele után szintén puffadás, bugyorgás és 135 perc múlva erős hasmenés.
Előtte nem volt hasmenésem, csak miután bevettem a fog.gátlót. Egyébként vitaminokat is szedek, de arra külön figyelek, hogy azokat 2 óra különbséggel vegyem be.
A dokim azt mondta, ilyenkor pótolni kell, mert nem hat a gyógyszer. Szerintetek hibát követek el, ha nem pótolom? Hisz ez az első levél és 1 hónapig egyébként is terveztem kiegészítő védekezést. Kérdeztem webdokit is a hasmenésről és azt írta, a hasmenés mindig veszélyes, bármennyi idővel is jelentkezik a tabi bevétele után. Ő azt tanácsolta, ilyenkor mindig védekezzek 1 hétig egyéb módon is.
Most olvastam el a tájékoztatót. Az RITKA mellékhatásként hasmenést említ...Mindenesetre várok pár napot és ha továbbra is ez lesz, akkor a gyógyszerrel van a baj. A hasam is fájt ma, pedig csak a mensi 1. napján szokott fájni, ami tegnap volt.
Amúgy beteg is vagyok (de nem hányásos, hasmenéses tünetek), szedtem lázcsillapítót a napokban. Ma mondjuk már nem vettem be.
Azt mondod így a következő hónapban sem leszek védett???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!