Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogalmazásgátló tabletta szedésének megkezdése után
mikor kezd hatni? Mikor lehet vele biztonságosan óvszer
nélkül szeretkezni már?
3 hónap után biztonságos.addig más védekezési módszert is kell alkalmazni a nem kívánt terhesség ellen.de az orvos aki felírja úgyis elmondja ezt neked.ha mégse tenné,hát kérdezz rá.
2008. jan. 23. 00:16
A második levél megkezdése után, vagyis 1 hónap múlva.
Ha rendesen szeded, nem hánysz ill. nincs hasmenésed, és nem szedsz olyan gyógyszet, ami a tabletta hatását megkeveri. Ezért ezentúl mindig szólj a háziorvosnak ha gyógyszert ír fel (pl. antibiotikum) hogy te tablettát szedsz.
2008. jan. 23. 05:42
Ha a doki véletlen nem közölné veled, akkor szépen megfogod a betegtájékoztatót és átböngészed! Abban is le van írva szépen minden! Egyébként nem kell kivárnod a 3 hónapot, az elég hosszú idő! Nincs is olyan tabi, aminek hatására annyit kéne várni! VAn olyan tabi, ami egy hét után hat! az enyém pl ilyen! 10 nap után szexeltünk és nem lett bajom! :D
2008. jan. 23. 07:28
ha a menzeszed első napján kezded el a szedést akkor egy hét után, ha pedig 2-5. napon veszed be akkor egy hónap után. Általában így van ez a legtöbb gyógyszernél! De benne van a tájékoztatóban!!
2008. jan. 23. 08:08
Ha a mensid első napjától szeded, akkor 1 hét után védettséget ad, ha nem az első naptól szeded, akkor pedig a köv. mensiig más módszerrel kell védekeznetek! Az enyém ilyen. De azért majd olvasd el a tájékoztatót is, az a biztos, ami ott le van írva!
2008. jan. 23. 09:25
A betegtájékoztatóban minden le van írva.Az is,h meddig kell kiegészítő védekezés.Az,h a tabinak ki kell ürülni a szervezetből,meg ha kimarad egy akkor is védett vagy...stb babonáknak meg ne higyj!Mert ahány nő annyi változás.Tessék elolvasni a betegtájékoztatót A-Zig,és ha még így is kérdésed van,akkor kérdezz!Egyébként tabija válogatja,h mikor kell szedni az elsőt és mikortól véd.
(Mikor én abba hagytam a tabit,az első mensim is pontosan a 28. napon reggel 5 körül jelentkezett,mint előtte évekig.)
2008. jan. 23. 12:14
én yasminelle-t szedek így csak erről tudok nyilatkozni:) a betegtájákoztatóban az van hogy ha a mensid 1.napján veszedbe akkor már azonnal védettésget ad.ha a 2.-5.-ig akkor pedig 1 hét után addig más eszközzel kell védekezni pl. óvszerrel.én ma szedem be a 14. tabit úgyh én sztem már védett vagy mert a mensim 1. napján vettem be.rem. tudtam segíteni:)
2008. máj. 6. 19:38
8/11 anonim válasza:
2010. máj. 7. 19:29
9/11 anonim válasza:
2010. máj. 7. 20:45
10/11 anonim válasza:
lool fogalmazásgátló?? az milyen:O suliban kell fogalmazást írni beszedek egy tablettát hogy ne kelljen xD rossz a kérdés.
2010. nov. 3. 22:20
Kapcsolódó kérdések: