Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki használt már 72 órás tablettát?
Ki használt már? Nem lett semmi baj? Jelentkeztek mellékhatások??
lécci csak normális válaszokat
köszi
én nem,de a hugomnak vennem kellett. nagyon paráztunk,mert anyu nem tudhatta meg.de az ég világon semmi baja nem lett tőle. lehetnek bizonyos mellékhatások
: fej fájás, émelygés, hányinger...stb, meg bekavarhat a menszeszbe,de minden le van írva a dobozban. neki nem volt semmi extra, és aki a környezetemben vett már be,annak sem volt gáz!
Szia, én már kétszer vettem be ilyet. (Az utolsó válaszoló válasza alapján mind a kétszer teherbe estem előtte... Én úgy tudom semmi köze a vérzésnek ahhoz, hogy volt e előtte megtermékenyítés)
Na, ez úgy működik, hogy van benne egy jó adag hormon, és nem hagyja a megtermékenyített petesejtet beágyazódni, illetve nem hagyja, hogy a megtermékenyítés létrejöjjön.
Ha beveszed görcsöt, szédülést okozhat ilyesmi. De nem vészes, nem tart sokáig.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Én nagyon meglepődtem h bár 24 órával az eset után bevettem mégse hatott...Sokan nem tudják de nincs alátámasztva, hogy az esemény utáni tabletták a petesejt kilökődésén túl a beágyazódását is megakadályozzák. Nálam is ez lehetett a gond, amennyiben 14, 15, 16 napra az uccsó menszeszedtől történt az eset már valószínűleg megvolt az ovuláció (petesejt kilökődése) így az esemény utáni tabi nem sokat ér...Persze erről a tájékoztatóban nem írnak, és az orvosok is hallgatnak róla, mivel az abortusz kifizetődőbb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!