Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki használt már 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki használt már 72 órás tablettát?

Figyelt kérdés

Ki használt már? Nem lett semmi baj? Jelentkeztek mellékhatások??

lécci csak normális válaszokat

köszi

2011. jan. 7. 18:15
 1/10 anonim válasza:

én nem,de a hugomnak vennem kellett. nagyon paráztunk,mert anyu nem tudhatta meg.de az ég világon semmi baja nem lett tőle. lehetnek bizonyos mellékhatások

: fej fájás, émelygés, hányinger...stb, meg bekavarhat a menszeszbe,de minden le van írva a dobozban. neki nem volt semmi extra, és aki a környezetemben vett már be,annak sem volt gáz!

2011. jan. 7. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én vettem már be, semmiféle mellékhatás nem jelentkezett hála istennek és terhes sem letten.
2011. jan. 7. 19:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyikőtöknek. Nálam sincsenek mellékhatásai vagyis így 6 óra elteltével még nincsenek és remélem h nem is lesznek és rendesen jön majd meg. Köszi téll megnyugtattatok :)
2011. jan. 7. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs mellékhatás.Ha terhes lettél a sextől kihajtja belőled.Az olyan mintha megjönne a havid.De egy évben csak 1x használhatsz ilyet.Vagyis 1x ajánlatos.
2011. jan. 7. 23:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha terhes lenne valaki és ezt beveszi akkor mindenképp vérzik utána? És ha nem lett volna terhes?
2011. jan. 8. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha teherbe estél kihajtja.Ha nem akkor nem történik semmi.Nem vérzel
2011. jan. 8. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia, én már kétszer vettem be ilyet. (Az utolsó válaszoló válasza alapján mind a kétszer teherbe estem előtte... Én úgy tudom semmi köze a vérzésnek ahhoz, hogy volt e előtte megtermékenyítés)

Na, ez úgy működik, hogy van benne egy jó adag hormon, és nem hagyja a megtermékenyített petesejtet beágyazódni, illetve nem hagyja, hogy a megtermékenyítés létrejöjjön.

Ha beveszed görcsöt, szédülést okozhat ilyesmi. De nem vészes, nem tart sokáig.

2011. jan. 8. 19:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Szal akkor ha terhes lettem volna akkor véreznék ha nem akkor nem lettem volna az :D köszi mindenkinek.
2011. jan. 8. 21:06
 9/10 anonim válasza:
Nekem is volt már rá szükségem, émelygés volt, hányinger a mellék hatás. Én aktus után fél nappal vettem be. És rá másfél hétre jött meg és 1 hétig tartott azóta meg jött rendszeresen pár nap késéssel. Bár most 1 hete késik... ( 4 és fél hónapja vettem be. nem tudom hogy attól késik -e vagy csak a hormonok)
2011. jan. 9. 20:11
 10/10 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

Én nagyon meglepődtem h bár 24 órával az eset után bevettem mégse hatott...Sokan nem tudják de nincs alátámasztva, hogy az esemény utáni tabletták a petesejt kilökődésén túl a beágyazódását is megakadályozzák. Nálam is ez lehetett a gond, amennyiben 14, 15, 16 napra az uccsó menszeszedtől történt az eset már valószínűleg megvolt az ovuláció (petesejt kilökődése) így az esemény utáni tabi nem sokat ér...Persze erről a tájékoztatóban nem írnak, és az orvosok is hallgatnak róla, mivel az abortusz kifizetődőbb....

[link]

2011. máj. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!