Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugodtan elmehetek benne?
hát ha rendesen szedi akkor nincs baj.
de az antibiotikumok gyengítik a hatását,szóval ha beteg akkor vigyázzatok.
Lassan 2 éve szedek antibébit, a barátaim mindig elmentek, és nem lett semmi baj.
Sőtt még biztoságosabb mint pl az óvszer.
DE tény h tényleg ha szed antibiotikumot akkor az gyangíti a hatását, oylankor kell más védekezés is pl gumi.
16:32-es
Tegyük hozzá, hogy a gyomor kifordulhat a taktikai teherbe esőktől is, én meg ilyenre láttam példát ismerősi körben. Csak azért lett terhes, hogy megfogja a pasit és elvegye feleségül. Addig szerette a pasi, ezután viszont nem csoda hogy cseppet kiábrándult ugye.
Lehet, hogy cimborád is megjárta már egyszer, azért folyamodott ehhez a szélsőséges esethez. Nem tudhatod, hogy ebből nem volt-e már korábban problémájuk, esetleg abortusz...
29/L
16:35-ös
Igen, igazad van, én is tudok egy ilyen nőt aki egy barátomat így tett apukává. Mérges voltam akkor nagyon mert kiderült hogy nem is szedte a gyógyszert , nyilván direkt. A pali amúgy imádja a kislányát, bár a feleségétől most már válik 5 év után. De igazából a kislány meg a család tette emberré, mert amúgy csak tengett-lengett, ma már így látom.
De személy szerint azt vallom hogy 2 ember döntsön arról a megfelelő családi, anyagi háttérrel hogy mikor vállalnak gyereket. Persze be is csúszhat de ha szeretik egymást, és nincs betegség akkor is fel kell vállalni. Nekem még nincs gyerekem 30 -as nő létemre mert nem klappolnak úgy a dolgok (nem anyagi)ahogy az egy boldog családban kellene, így nem vállalom be, bár már szóba került és nem én hoztam fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!