Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a tri-regol nevu fogamzasgatlo?
Figyelt kérdés
Most kell elkezdenem szedni a menstruaciom napjan a tablettat,eddig meg nem szedtem,tehat tapasztalatom sincs hogy milyen,azert kerlek,hogy irjatok rola azesetleges mellekhatasairol,meg hogy mennyire megbizhato,arrol hogy hizhatok e ,lehetnek e kiuteseim,stb2009. jan. 28. 14:05
1/5 anonim válasza:
A legolcsóbbak egyike és magasabb a hormontartalma, mint a mai modernebb tabiknak. Barátnőm ezt szedi és alig vérzik menses alatt, annyira lecsökkentette a mennyiséget.
2/5 anonim válasza:
Több mint 30 éve van forgalomban, szerinted?
3/5 anonim válasza:
Egy elavult szar. hány éves a doki, aki ezt írta fel neked, 100?
4/5 anonim válasza:
Sztem is 1 vacak.Én ezt kaptam elsőnek!!! 17 évesen,mikor mondtam a dokinak,hogy nem jó felírta a triodenat.Az is legalább ilyen rossz.Csupa ragya voltam tőlünk.Inkább kérj alacsony hormontartalmút,megéri többet költeni rá.Remélem neked teljes vér és vizelet vizsg. is volt előtte!
5/5 anonim válasza:
Ez a gyógyszer őskövület. Egy fiatal szervezetnek előnyösebb egy alacsony hormontartalmú. Igaz, azok min. 2x ennyibe kerülnek (5500-6000 körül/3 havi), de kevésbé káros a szervezetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!