Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek a TRI-REGOL...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a TRI-REGOL fogamzásgátló tablettáról?

Figyelt kérdés
Már egy hónapja szedem a TRI-REGOL-t, és utána olvastam a véleményeknek. Eléggé vegyesek. Van aki nagyon meg van elégedve vele, de van aki terhes lett tőle...itt mik a vélemények a TRI-REGOL-ról?
2011. márc. 22. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan megbízható, mint a többi. Egyébként teljesen egyéni, hogy kinek mi válik be. Vkinek lehet, hogy migrénje volt tőle, libidócsökkenése, esetleg trombózisa, másnak meg semmi baja. Ugyanez igaz az összes gyógyszerre. Ne másokból indulj ki.

Anyukám pl évekig szedte, és semmi baja nem lett tőle.

2011. márc. 22. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
AZ én tapasztalatom nagyon pozitiv vele kapcsolatban....17 eves koromban kezdtem szedni, utana volt 1,5 ev szunetem es most ismet azt szedem es mar 23 vagyok :) es meg terhes se lettem töle 1x sem...En csak ajanlani tudom... arban is megfelelö es ha rendesen szeded semi bajod nem lesz töle... Nekem meg az elsö honapban ilyen köztes verzesem volt töle, nagyon jol viseltem.... 23/l
2011. márc. 22. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:

bocsi azt akartam irni, h köztes verzesem SEM volt töle! :)

elözö vagyok!

2011. márc. 22. 21:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen aranyosak vagytok:)
2011. márc. 22. 22:20
 5/8 Choc_ice ***** válasza:
Több mint egy éve szedem, meg vagyok vele elégedve, megbízhatónak találom. 17/l
2011. márc. 22. 22:21
 6/8 anonim válasza:
Én 8 évig szedtem,nekem bevált.
2011. márc. 23. 12:24
 7/8 anonim válasza:

Tinikoromban évekig szedtem, persze a kötelező szüneteket betartva, panaszom nem volt tőle.

Most (35) nem győzök szőrteleníteni, meg nőtt pár szál bajszom és pár szál szőr az államon is.

Nem biztos, hogy a TR-tól, de a fene tudja. Hormon-hormon.

2011. márc. 24. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:

elég régi tabletta és magas a hormontartalma.

nekem 15 évesen írta fel az orvos,mert nem volt rendszeres a menzim.

és híztam tőle elég sokat.

18L

2011. márc. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!