Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Crystal90 kérdése:
Ha minden nap bevettem a fogamzasgatlot de nem ugyan abban az idoben van-e hatasa?
Figyelt kérdés
pl vt miko este 8 kor vettem de volt miko este 11 kor2011. jan. 3. 20:15
1/5 anonim 

válasza:

Pár órás eltérés nem számít.
A napszak azért stimmeljen. Olyat ne csinálj, hogy egyszer reggel 8-kor veszed be, következő nap meg este 11-kor.
De ezt miért nem kérdezted meg az orvosodtól? Vagy miért nem a szedés előtt tetted fel a kérdést?
2/5 eljucus válasza:
Ez a fix időpont csak azért van, hogy el ne felejtsd bevenni a napi adagot... A gyógyszer tájékoztatóján írják is, hogy ha elfelejtetted bevenni, akkor 12 órán belül pótolhatod még...tehát az a 3 óra eltérés (8 helyett 11kor vetted be) nem számít, felszívódik és kifejti hatását, kivéve, ha kihányod....
3/5 anonim 

válasza:

nincs semmi, ha 1 napot kihagysz akkor sincs semmi.
fél év alatt ürül ki belöled a gyógyszer miután abbahagytad szóval még teherbe esni se olyan könnyű utána ..
4/5 anonim 

válasza:

Utolsó: Hülyeséget beszélsz. Ha így lenne, akkor nem kellene minden nap szedni. Kiürül rövid idő alatt, csak idő kell, mire a normális ciklus helyreáll, megvastagodik a nyálkahártya, amit a tabi elvékonyított.
5/5 A kérdező kommentje:
mert eddig olyan volt a munkahelyem h bevehettem fix oraban de most valtottam es neha vannak kicsi elteresek
2011. jan. 4. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!