Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha még nem voltam együtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még nem voltam együtt a barátommal és elmegyek fogamzásgátlót felíratni akkor milyen vizsgálatokat csinál?

Figyelt kérdés
2008. jan. 21. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
légy bátor. elmégy. muszáj lesz neki ..háátt megvizsgálnia "ott". érted. pillanat az egész. aztán vérvétel valamejik reggel, meg rákszűrés, (akkor is benyul oda kenetet vesz le de tényleg csak egy két pillanat.) ez kb 1-2 honap időbe telik és meglesz a recepted. gondolom mindenhol ezt kérik nem csak nálam volt igy :)
2008. jan. 21. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Egy két hónap a receptig???Hát e´n egy kicsit sokallom.A dokitól ma´r recepttel fogsz kijönni.semmi pánik,a doki megvizsgál,csinál rákszüre´st,ami csak hasznodra van,esetleg van-e valamilyen fertözés,stb...Ha még szüz vagy ,akkor azt meg kell mondanod,és akkor nem hüvelyen keresztül fog vizsgálni.

Lényeg no para.

2008. jan. 22. 07:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szűz vagy, akkor nem hüvelyen keresztül fog vizsgálni és rákszűrést sem fog csinálni, hisz azzal megsértené a szűzhártyádat! Max. elküld egy vérvételre, és felírja a tabit! Nem kell aggódni!
2008. jan. 22. 08:17
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Igaz, hogy a tabi biztonságos és nagyon alacsony a hormontartalma, de sztem azért ne "terheld" a szervezeted ezzel, amíg nem élsz biztos kapcsolatban. Ha nem lesz esetleg tartós ez a kapcsolatod és esetleg utána hónapokig nem lesz barátod, akkor is szedni fogod a tabit? Sztem felesleges egyelőre... az meg nem úgy működik, hogy szeded, aztán ha úgy alakul abbahagyod pár hónapra, aztán újra szeded amikor éppen együtt jársz vkivel... én gumit használnék a helyetekben. Legalább a fertőzésektől is véd.

(Bocsi, ezt a választ először rossz helyre írtam, nem tudom, hogy' nézhettem el... bocsi)

2008. jan. 22. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
mindenhol másképp csinálják. az én nőm is csodálkozott mért nem irtak nekem rögtön receptet. de nekem meg kellett várni a rákszürés eredményét meg minden . szoval én olyan 1 honap mulva kaptam meg a receptet
2008. jan. 23. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
nem nőm. hanem bnőm :D
2008. jan. 23. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam másképp volt.Elmentem a nődokihoz megnézett,valamit halandzsált a nővérnek aztán felírta a gyógyszert és kész.Semmi rákszűrés meg vérvétel meg várakozás.Nálam ez volt.Errefelé hanyagok az orvosok.:-)
2008. jan. 25. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A 4. válaszolónak: sokan nem csak azért szedik a fogamzásgátlót, mert folyamatosan élnek nemi életet és szeretnék megakadályozni a teherbeesést, hanem azért is, mert ezek a gyógyszerek csökkentik a menstruációs fájdalmakat, valamint a vér mennyiségét. Sok lánynak pont ezek miatt írnak fel fogamzásgátlót. Egyébként nekem annyi volt, hogy megkérdezte a doki, hogy volt-e már ilyen meg ilyen tipusú betegség a családban, és már írta is fel a gyógyszert.
2008. jan. 26. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kikérdez, betegségekről, meg hogy dohányzol, alkoholizálsz-e. Ha még szűz vagy, ultrahangos vizsgálat hogy a szervehzeted elég fejlett-e hogy szedhesd. Ha nincs más problémád, és semmi kizáró okot nem talál, felírja a gyógyszert. Nekem még azt is megnézte nincs-e csomó a mellemben, barátnőmnek ezt sem. (Két doki kettőnknek ennyit csinált, lehet hogy te mást fogsz ki.)
2008. jan. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!