Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta után mikor jön meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mikor válik le a méh-nyálkahártya a tabletta hatására? Az orvos azt mondta, 1-2 nap múlva fog jelentkezni a hatása. jó tudom, hogy ezt nem órára pontosan kell érteni, de már mindjárt túl leszek a 2 napon. Vagy akkor a múlva szó alatt azt kell értenem, hogy 2. nap után? :S
Van minek leválnia, mert peteérésen túl vagyok, szóval lehetne vérzés.
2011. jan. 3. 12:26
1/6 anonim 

válasza:

én 1x mikor használtam, a rendes mensi idöben jött meg. semmi mellékhatása nem volt , nem tartott tovább se és nem volt erösebb se a vérzésem
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem ez egyén függő.Elvileg nem befolyásolja,de ha nagyon érzékeny vagy, vagy sokszor szedted,akkor a hormonháztartás felborulása miatt változhat.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem.
Csak, hogy mondta a doktornő, hogy soron kívül a rendes mensestől függetlenül megjön egyszer 1-2 múlva, ami azért van, hogy ne tudjon beágyazódni a petesejt.
Az sem jön meg feltétlen? De akkor be tud ágyazódni, nem? Mert nekem peteérésem volt az eseménykor.
2011. jan. 3. 12:45
4/6 liz100 válasza:
Én egyszer szedtem.. akkor épp középidőszakban voltam.Azután hamarabb jött meg kb. 4-5 nappal. Aztán rá a második mensi pedig a tabletta előtti mensihez később egy héttel. Ez mindenkinél más..:)
5/6 anonim 

válasza:

Az csak általában 1-2 nap...igazából egy heted van rá h megjöjjön a gyógyszer beszedése után. nekem pl a 4. napon jött meg.
6/6 A kérdező kommentje:
Már megjött nekem is.:) Akkor amikor szokott. Semmi változás nem volt. Remélem most már nem is lesz.
2011. jan. 21. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!