Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek már biztosan felfogja írni a nőgyógyásza a fogamzásgátlót? A doki a legalacsonyabb hormontartalmú szert írja fel általában aki még nem szedett soha gyógyszert?
Illetve az alacsonyabb hormontartalmú is ugyanolyan biztonságosan hat mint a magasabb tartalmú?
A tapasztaltabbak szerint mik az előnyei illetve hátrányai a fogamzásgátlónak?Vannak esetleges mellékhatásai amik miatt megváltozhatnak barátnőm 1-2 belső tulajdonságai?Bocs ha hülyeségeket kérdeztem:)
A lényeg az hogy nemrég beszéltünk erről barátnőmmel vagyis már a menyasszonyom tegnap óta:)hogy mi lenne ha váltanánk kotonról tablettára...és arra jutottunk hogy meglépjük mármint az asszonykám:)
Tavaly nyáron vesztettük el eggyütt 18 évesek voltunk és azóta másfél éve élünk rendszeres nemi életet,a hűség az alap és nagyon komoly a kapcsolat de kb 2 hetente fogy egy 12 db-os durex ami nem olcsó és nem a márka miatt durex hanem mert ebben a márkában 1x sem csalódtunk...gumival is nehezen bírom így tartok attól hogy nélküle még 100x nehezebb lessz...nagyon fontosnak tartjuk a védekezést mert eddig minden eggyes alkalommal mikor a "punci az úticél" húzunk nekem gumit és 20 évesen az asszonykám is 19 2 hét múlva 20 és elég érett a gondolkodásunk így ezért is már idejét érezzük ezt meglépni...nem féltem őt túlzottan csak fontosnak tartom ami ezzel kapcsolatos hogy minden rendben legyen a drágámmal:)Köszi előre is a válaszokat!
01:33
Köszi szépen az infókat:)Amúgy még csak eljegyzés volt ez nem azt jelenti hogy egyből esküvő főleg nem gyerekek ennyi idősen:)
02:01
Természetesen vele szeretnék majd közös családot de nem mostanában hisz még túl fiatalok lennénk hozzá az biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!