Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőmnek már biztosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek már biztosan felfogja írni a nőgyógyásza a fogamzásgátlót? A doki a legalacsonyabb hormontartalmú szert írja fel általában aki még nem szedett soha gyógyszert?

Figyelt kérdés

Illetve az alacsonyabb hormontartalmú is ugyanolyan biztonságosan hat mint a magasabb tartalmú?

A tapasztaltabbak szerint mik az előnyei illetve hátrányai a fogamzásgátlónak?Vannak esetleges mellékhatásai amik miatt megváltozhatnak barátnőm 1-2 belső tulajdonságai?Bocs ha hülyeségeket kérdeztem:)

A lényeg az hogy nemrég beszéltünk erről barátnőmmel vagyis már a menyasszonyom tegnap óta:)hogy mi lenne ha váltanánk kotonról tablettára...és arra jutottunk hogy meglépjük mármint az asszonykám:)

Tavaly nyáron vesztettük el eggyütt 18 évesek voltunk és azóta másfél éve élünk rendszeres nemi életet,a hűség az alap és nagyon komoly a kapcsolat de kb 2 hetente fogy egy 12 db-os durex ami nem olcsó és nem a márka miatt durex hanem mert ebben a márkában 1x sem csalódtunk...gumival is nehezen bírom így tartok attól hogy nélküle még 100x nehezebb lessz...nagyon fontosnak tartjuk a védekezést mert eddig minden eggyes alkalommal mikor a "punci az úticél" húzunk nekem gumit és 20 évesen az asszonykám is 19 2 hét múlva 20 és elég érett a gondolkodásunk így ezért is már idejét érezzük ezt meglépni...nem féltem őt túlzottan csak fontosnak tartom ami ezzel kapcsolatos hogy minden rendben legyen a drágámmal:)Köszi előre is a válaszokat!

2011. jan. 2. 00:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
* menyasszonyodnak :)
2011. jan. 2. 01:34
 12/20 anonim ***** válasza:
utolsó, mindig is tablettát használtál? mivel irtad, h óvszerrel még soha..
2011. jan. 2. 01:34
 13/20 anonim ***** válasza:
hol irta, h a menyasszonya?
2011. jan. 2. 01:36
 14/20 anonim ***** válasza:
ja, latom.. óó, hogy b.ssza meg a nyul.. mindenkit eljegyeznek.. :S
2011. jan. 2. 01:38
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
Igen, mindig is tablettát használtam. Max akkor "kellett" óvszer, ha elfelejtettem bevenni, vagy beteg voltam és kihánytam, vagy az antibiotikum, amit szedtem, csökkenthette a hatását (persze ezek jelen időben is érvényesek).
2011. jan. 2. 01:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, így akkor javítanék, mert nem igaz, hogy sosem védekeztünk óvszerrel, de sosem az volt a fő védekezési mód, maximum kiegészítő óvintézkedés, úgyhogy használtam már óvszert.
2011. jan. 2. 01:47
 17/20 A kérdező kommentje:

01:33

Köszi szépen az infókat:)Amúgy még csak eljegyzés volt ez nem azt jelenti hogy egyből esküvő főleg nem gyerekek ennyi idősen:)

2011. jan. 2. 01:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy nem holnap házasodtok (bár egy ismerősöm 20 évesen 1 hónap alatt meg is szervezte az esküvőjét), de ha feleségül kérted, akkor gondolom max 1 éven belül elveszed (különben mi értelme lenne feleségül kérni valakit), mivel azért annyi idő alatt meg lehet szervezni egy esküvőt :) Csak azért mondtam el, mert nem tudhatom, hogy ha már házasságot tervezel, akkor gyereket is vele együtt, vagy azt majd később :)
2011. jan. 2. 02:01
 19/20 A kérdező kommentje:

02:01

Természetesen vele szeretnék majd közös családot de nem mostanában hisz még túl fiatalok lennénk hozzá az biztos:)

2011. jan. 2. 02:08
 20/20 anonim ***** válasza:
47%
De akkor miért veszed máris el, ha a családhoz meg még fiatalnak tartod magatokat? Ha szeretitek egymást, akkor esküvő nélkül is ugyanúgy szeretitek egymást, nem? Persze nem akarok beleszólni, csak nekem érdekes, mert én úgy érzem, ha a barátom feleségül kér majd, az azt fogja jelenti, hogy szeretne velem összeházasodni és családot alapítani. Nekem a házasság ezt jelenti (meg persze még mást is, de az már vallási téma). Szerencsére Ő is így gondolkozik. :) De nyilván a Ti dolgotok, mindenesetre sok boldogságot! A fogamzásgátlót meg majd kitapasztaljátok, hogy jó lesz e. :)
2011. jan. 2. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!