Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye így nem lesz gond?
Figyelt kérdés
Gyógyszer (fogamzásgátló/több mint egy hete szedem) megszakításos módszerű védekezéssel nem gáz? Lesz valami bajom?2011. jan. 1. 20:16
1/6 anonim 

válasza:

Hány kérdést néztél végig ilyen kérdéssel?
Konkrétan, a megszakításos módszerről?
A megszakításos módszer NEM VÉDEKEZÉS!
Több helyen is olvastam, és szinte már kívülről fújom, hogy az nem védekezési módszer!!!!!!!!!!
Egyébként érdemes ha még gumit is használtok.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát, ha nem mondod, hogy nem védekezés nem jövök rá. Azért kérdeztem így, mert fogamzásgátlót is szedek egy ideje és még nem bennem élvez el a barátom a biztonság kedvéért. Erre értettem..
2011. jan. 1. 20:27
3/6 anonim 

válasza:

Ha szeded a gyógyszert rendesen akkor nem kell megszakítani :)
4/6 anonim 

válasza:

Akkor odaírhattad volna, sajnálom, hogy így lehordtalak... nem volt egyértelmű.
Első válaszoló.
5/6 anonim 

válasza:

Az sem teljes biztosíték! Az első 2 hétben kell kiegészítő védekezés, és a megszakítás az nem elég biztonságos, hiába szeded a tabit. Ameddig nem telt le a 2 hét, addig nem vagy teljesen védve. Persze ha 1 hét eltelt, és most volt első alkalommal ez a dolog, akkor no para! :)
6/6 anonim 

válasza:

Attól is függhet, hogy milyet szedsz. Én pl. Yasminelle-t és ott nem kellett ilyen átmeneti heteket tartani, már az első tabitól védett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!