Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már valakivel olyan, hogy a felrakás után 1 nappal kicsúszott a spirálja?
Kedves Utolsó!
Nem hiszem, hogy a kérdésre válaszoltál volna! Amúgy nem az enyém, hanem egy 16 éves lány járt így, aki nemrég szült. Én segítettem neki az ügyeit intézni, és a spirálra a nőgyógyásszal együtt beszéltük rá, mert annyira figyelmetlen, hogy más fogamzásgátló eszköz szóba sem jöhet nála. Most nem tudom eldönteni, hogy magától esett le, vagy zavarta, és addig piszkálta, amíg kijött.
Ha ennyire "leszärja" a saját anyja, akkor bizony a gyermekvédelmiseknek kell lépniük jogilag, hogy intézetbe kerüljön a gyerek vagy nevelőcsaládhoz, nem pedig egy ismerősre kell ilyen komoly feladatokat ráhárítani. Te vagy az, aki nem tehet semmit az ügy érdekében, a gyermekvédelmiseknek ott vannak a jogaik a kezükben. Fordulj máshoz, ha az adott gyermekvédelmis "gyáva".
A spirált meg vagy kiszedte valahogy, vagy szex közben mozdult el és kicsúszott, magától nem fog kiesni, legalábbis elég picike esélyt látok rá.
Addig a pontig amíg a most 3 hónapos kisbabát megfelelően ellátják, a gyermekvédelem nem szól bele. És az tény, hogy nagyon szépen gondoskodnak róla. Nem is cél, hogy ez a pici csecsemőotthonba kerüljön, vagy az anyukájával együtt anyaotthonba, egyszerűen most még nagyon nincs szükség kistesóra. Az én feladatom meg valahogy "rámragadt", és addig amíg van értelme, szívesen segítek. Ezt a családot már évek óta pesztrálom, de csak most keveredtem bele ennyire. Amúgy rajtuk kívül még egy hasonló esetem is van.
A spirállal kapcsolatban megerősítettél, elbeszélgetek még egyszer a leányzóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!