Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta este vagy inkább reggel? Egyáltalán mikor optimális?
Érdemesebb inkább az esti órákra időzíteni. amúgy én is este 6kor szoktam bevenni, és mki akit ismerek, este veszi be.
Amiért este szoktam inkább bevenni, annak elég prózai oka van: napközben ki tudja, mit eszel mivel, és simán rádjöhet egy kiadós cifra... pl ha azt nézed, hogy mondjuk reggel 10kor szeded be, és iszol egy erős kávét, hát... érted.
Szia!
Én délben szedem,nekem az az optimális.Akkor már mindig ébren vagyok,ha suli van ha nincs.Pont szünetem van két óra alatt,nyugisan bekapom.Azért nem este szedem,mert este előfordul,hogy valami programom van,és félek elfelejtem.Mindig máshogy alakulhat az este.Legalábbis nálam,színház,sörözés,vásárlás ilyesmi.Mindig máskor fekszem le.Bár mintha azt mondta,volna a dokim,hogy minél hamarabb lenne ideális.
én délután 2-kor szoktam. egyszerű oka van: rám ha rámjön a hasmenés, az mindig este van. ha beteg vagyok és hányingerem van, szintén este-éjjel jön rám a dolog.
egyébként ha valamelyik tabi "kudarcot vall" be kell venni mégegyet. tehát ha 3-4 órán belül történnek a bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!