Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A TRI-REGOL tabit szedem és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A TRI-REGOL tabit szedem és van egy kis probléma. Lehet baj? Lent tovább

Figyelt kérdés

Az a gondom h figyelmetlen voltam és fel sem tűnt de a sárga tabikat kezdtem el szedni (magyarul visszafele) már 4et bevettem. Régóta szedem a fogibogyit (több mint 1,5éve)

Lehet baj? Ha folytatom a rózsaszínnel baj lehet?

2010. dec. 30. 13:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, találtam hasonló levelet az oldalon , de biztos ami biztos írtam a Dr. Úrnak!
2010. dec. 30. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:

nemmondod h 3 fázisú...énis ezt szedem, tudom h 3 fázisú. akár 3 akár nem, a rendszeresség akkoris lényeges, a 21 napot ígyis úgyis bekell tartani. persze 3 fázisnál lényeges a sorrend, de mint látjuk, itt már nemlehet betartani a sorrendet, ezért írtam h a 21 nap mindneképpen meglegyen és VÉDEKEZZEN GUMIVAL.

egyéb amibe beleszeretnél kötni????

2010. dec. 30. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Hagyjuk...
2010. dec. 30. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hagyjad. Kezdjél egy újat rendesen, és védekezzetek mással is mellette kb 2 hétig, de kérdezz meg egy orvost. Azért van a sorrend, mert azt be kell tartani, hiába folytatod össze-vissza, elnézted, kezdj újat normálisan.
2010. dec. 30. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:

De nem lehet újat se kezdeni basszus.

Kérdezze csak meg az orvost mit csináljon, mert itt egyre hülyébb tanácsokat kap, komolyan.

2010. dec. 30. 15:44
 16/17 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
Olvastam már valahol aki így járt és ott azt írták neki vissza, hogy folytassa így azt a levelet és talán még az az utánit is. De az biztos, hogy azt a levelet folytasd ahogy elkezdted és mielőbb menj el dokihoz. vagy nőgyógyász válaszol honlapon tedd Te is fel a kérdést.
2010. dec. 30. 21:08
 17/17 anonim válasza:
én rendesen szedtem és ez mellett lettem pocakos!
2010. dec. 31. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!