Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A TRI-REGOL tabit szedem és van egy kis probléma. Lehet baj? Lent tovább
Az a gondom h figyelmetlen voltam és fel sem tűnt de a sárga tabikat kezdtem el szedni (magyarul visszafele) már 4et bevettem. Régóta szedem a fogibogyit (több mint 1,5éve)
Lehet baj? Ha folytatom a rózsaszínnel baj lehet?

Mindenképpen konzultálj orvossal ezügyben! És addig is védekezzetek mellé. Előfordulhat, hogy megkeveredik a következő vérzésed, mert nem a megfelelő hormontartalmú bogyókat vetted be.
26/N

hát...jókat kérdezel teis :D sztem a rózsazsínt szedjed, ed ne az elejétől, hanem vond ki belőle a sárgákat, de gőzöm sincs :D
a foggátlónál a rendszeresség a lényeg, tehát a 21 nap az legyen 21 napő, ezért javlsom h a 21 napot mindneképpen töltsd ki tablettákkal, se ne legyen több, se ne legyen kevesebb.
bizony előfordulhat h bekavartál magadnak és lesz köztivérzésed...de nefoglalkozz vele, szedd tovább. és mindneképp védekezzetek gumival

Nem értem miért írják még fel a dokik ezt a gyógyszert, és előszeretettel fiataloknak, talán azért mert olcsó, de vannak ennél sokkal kórszerűbb sokkal kevesebb hormonnal rendelkező gyógyszerek
Én is szedtem 3 évig, és ahogy átkerültem másik dokihoz le is váltotta újabbara

"a foggátlónál a rendszeresség a lényeg, tehát a 21 nap az legyen 21 nap"
Jah, csak ez a tabletta háromfázisú.....
www.orvostudakozo.hu, Hamvas Ferenc.
És védekezz gumival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!