Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez most afféle utómelllékhatás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most afféle utómelllékhatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20/L vagyok.

2 évig szedtem fog.gátlót,előszőr Mercilont,aztán Novynette és végül Volina.De a VOlinától nem éreztem jól magam,ezért abba hagytam véglegesen...

Következő alkalommal megjött 3 napos késéssel.Míg gyógyszert szedtem addig szombaton vagy pénteken jött meg,miután abba hagytam,hétfőre jött meg.

Most viszont az istennek sem akar megjönni...hétfőre vártam a múltkori miatt is,de nem...Vasárnap volt egy olyan,hogy hirtelen rengeteg folyásom lett,előszőr sárgás,aztán átváltott átlátszóra...Utána pedig abba maradt...Aznap este volt még a pasimmal egy kis simi stb.,volt bennem ugyan tampon a menszesz megelőzésének érdekében.

Csak előváladék volt,ha jól emlékszem max a csiklómig nyúlt be...gondolom terhesség kizárva..

Mégis mitől akkor?

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2010. dec. 28. 23:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Gyógyszerszedés után hosszú hónapokba telik, míg újra beáll a saját ciklus. Ha előtte rendszertelen volt, akkor nagy valószínűség szerint ugyan olyan rendszertelen lesz, mint a szedés előtt. Ha fél évig nem áll be, akkor keress fel nőgyógyászt.

26/N

2010. dec. 29. 08:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy nagyon gyakori utómellékhatás. Lehet, hogy több hónapig nem lesz normális a menzeszed. De azért védekezni kell!

"max a csiklómig nyúlt be"

Neked hol van a csiklód? Mert elvileg a hüvelyen kívül kellene lennie.

2010. dec. 29. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!