Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most afféle utómelllékhatás?
Sziasztok!
20/L vagyok.
2 évig szedtem fog.gátlót,előszőr Mercilont,aztán Novynette és végül Volina.De a VOlinától nem éreztem jól magam,ezért abba hagytam véglegesen...
Következő alkalommal megjött 3 napos késéssel.Míg gyógyszert szedtem addig szombaton vagy pénteken jött meg,miután abba hagytam,hétfőre jött meg.
Most viszont az istennek sem akar megjönni...hétfőre vártam a múltkori miatt is,de nem...Vasárnap volt egy olyan,hogy hirtelen rengeteg folyásom lett,előszőr sárgás,aztán átváltott átlátszóra...Utána pedig abba maradt...Aznap este volt még a pasimmal egy kis simi stb.,volt bennem ugyan tampon a menszesz megelőzésének érdekében.
Csak előváladék volt,ha jól emlékszem max a csiklómig nyúlt be...gondolom terhesség kizárva..
Mégis mitől akkor?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!

Gyógyszerszedés után hosszú hónapokba telik, míg újra beáll a saját ciklus. Ha előtte rendszertelen volt, akkor nagy valószínűség szerint ugyan olyan rendszertelen lesz, mint a szedés előtt. Ha fél évig nem áll be, akkor keress fel nőgyógyászt.
26/N

Igen, ez egy nagyon gyakori utómellékhatás. Lehet, hogy több hónapig nem lesz normális a menzeszed. De azért védekezni kell!
"max a csiklómig nyúlt be"
Neked hol van a csiklód? Mert elvileg a hüvelyen kívül kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!