Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a csók amiben nem használjuk a nyelvünket a barátnőmmel miért nevezhető csóknak? Az nem csak afféle szájra puszi?
Ki így nevezi, ki úgy. Ha ő azt érzi, hogy ez csók volt, akkor legyen úgy. Ő így érzi, ennyi.
Jobb lenne, ha azt mondaná, "adj egy szájra puszit"(?).
Szerintem:
puszi: arcra adott rövid puszi
szájrapuszi: szájra adott rövid puszi
csók: szájra adott hosszú, nyelv nélküli ,,puszi"
csókolózás vgy smárolás: ahol már a nyelv is játszik
hát ha neked semmi különös nincs egy hosszú ajak puszi/csók ki-minek nevezi dologban akkor te 1 kuki vagy. bocsi:S
mifelénk a csók arról szól hogy: csók aztán átváltunk smárrá.
és ezzel el is mondtam, hogy én mit tekintek csóknak..:)
minden ember ilyen mint én..
minden mást ami nem olyan mint ő maga azt elakarja pusztítani, hogy ne kelljen megismernie azt a dolgot ami más mint ő, ne kelljen megtanulnia stb.
csakhogy én ezt fel is vállalom, míg mások a hátad mögött teszik ugyanezt, de amúgy nekem tök 8 mit gondolsz.
nem vagyunk egyformák, mind kettőnknek más-más az értékvilága. én a barátnőm kezének fogását is élvezem pl..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!