Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több hónapja szedek Minuletet, és mostanság mikor beveszem a gyógyszert tudom, h bevettem, de pár perc múlva nem vagyok bene biztos, h bevettem! Miért van ez? :' (
Talán azért,mert nagyon félek attól,h teherbe fogok esni,bár tudom,h gyógyszer mellett kizárt!
Meg mikor vissza nézem gyógyszeres levelet akkor csak az hiányzik amiket bevettem,és nagyon hülye érzés,de attól félek,h mikor beveszem,kiesik a számból véletlen vagy leeseik vagy belemegy az üvegbe.Nem tudom miért van ez?!
Csak akkor nem leszel terhes, ha nem fekszel le senkivel!:D
A gyógyszer sem nyújt tökéletes védelmet, én már csak tudom!:D
Jó ideje szedtem, és most mégis van egy két éves gyerkőcöm:D;)
Első vagyok ismét
Ha meg attól félsz, h beleesik az üvegbe miközben iszol, akkor vedd be folyadék nélkül.Úgy is könnyű lenyelni. De ha nem tudod, akkor pedig pohárból igyál, de csak kevés vizet tölts bele, így látni fogod, h beleesett-e véletlen.
De sztem ne parázz ennyire!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!